Haberler

Dereler Islah Ediliyor, Tarım Arazileri Korunuyor

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Coşkun, "İlçelerimizin tamamında gerçekleştirdiğimiz dere temizlik ve ıslah çalışmalarımız, tarım arazilerimizin taşkınlardan korunması açısından büyük önem arz etmektedir" dedi.

Şehzadeler ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Altındağ, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Oda Başkanı Altındağ'a, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Başbay ve İbrahim Sürücüler eşlik etti. MASKİ'nin il genelinde hayata geçirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Altındağ, Manisa için el birliğiyle hizmet edecek olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Bilindiği üzere Manisamız, tarımı ve sanayisiyle Türkiye'nin önde gelen kentlerinden biridir. Bu noktada bizler de bu gelişime katkıda bulunmak adına üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz şekilde yerine getirmekteyiz. Özellikle 17 ilçemizin tamamında gerçekleştirdiğimiz dere temizlik ve ıslah çalışmalarımız, tarım arazilerimizin taşkınlardan korunması açısından büyük önem arz etmektedir. Şehzadeler Ziraat Odası Başkanımız Hüseyin Altındağ ve yönetimine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dilerim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Coşkun Altındağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title