Haberler

Denizli'ye Deniz Getirecek Projenin Sahibi AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Belediye başkanlığı seçimlerinde Denizli'ye deniz getireceği vaadiyle ilgi odağı olan Mehmet Tataroğlu, 7 Haziran'daki genel seçimlerde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Belediye başkanlığı seçimlerinde Denizli'ye deniz getireceği vaadiyle ilgi odağı olan Tataroğlu Kağıtçılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Tataroğlu, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLACAĞINI AÇIKLADI

2014 yılında yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde AK Parti'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Tataroğlu Kağıtçılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Tataroğlu, Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimlerinde de AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

"HİZMET TUTKUSU İÇİMDE VOLKAN GİBİ"

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Tataroğlu Kağıtçılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Tatar, "2004 Yılı yerel seçimlerinde Denizli Bağımsız Belediye Başkanı Adaylığım, 2011 Milletvekilliği Genel seçimlerinde Has Parti 1.sıra Denizli Milletvekili Adaylığım, 2014 Yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aday Adaylığım oldu. Denizli'mize, vatanımıza, milletimize olan hizmet tutkusu içimde bir volkan gibi kaynarken kenarda durmak bana yakışmazdı" ifadelerini kullandı.

"ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ"

Halka hizmetin Hakk'a hizmet olgusundan yola çıkarak 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Denizli Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladığını belirten Mehmet Uğur Tatar, "2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu güzel vatanımıza yüreğinin derinliklerinden gelen hizmet aşkı içerisindeki aday adaylarına başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Denizli Tatar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

CAN DERSİMLİ:

NERDE BİR HIYAR VAR HEP AYNI PARTİDEN ADAY OLUYOR. DENİZLİDE MİLLETİN KARNI DOYDU HERKES MUTLU MESUT BİR DENİZİ EKSİKTİ.

8
4
yanıtYanıtla
YAREN:

İlkokulda temsilci seçilmek için verilen vaat (deniz getireceğim) değil miydi o? :D

8
2
yanıtYanıtla
hadi canım:

denizli de deniz yokmuydu

7
0
yanıtYanıtla
38 38 38Mobil-ANDROID:

zamanın birinde bizde kayseriye deniz getirecek dedik ve getirdik çok şükür Deniz gibi Barajımız oldu .

5
0
yanıtYanıtla
metin şahin:

pamukkale yetmez miş leyn

5
0
yanıtYanıtla
...:

memleketin bütün taklacılarını akpden aday adayı olmaya davet ediyorum. . .

3
0
yanıtYanıtla
ABIZER:

demeki bu adamda melih gokcekten hayalciymis iste ulkenin poloitikasi yalancilarin iftiracilarin eline dustu

2
1
yanıtYanıtla
a:

oylarinizi bana verirseniz türkiyeyi marsa tasiyacagim

2
0
yanıtYanıtla
deniz:

bende ankaraya getirecem deniz gel kızım ankaraya ankara deniz görsün

2
0
yanıtYanıtla
RUMUS:

ULAN MEHMET SEN DENIZE BOS VER AYAKKABI KUTUSU GETIR LAZIM

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title