Haberler

Babasını bıçaklayıp intihar etti

Güncelleme:

Denizli'de bir genç, tartıştığı babasını bıçakla yaraladı. Evden çıkan genç, daha sonra ormanlık alanda intihar etti. Yaralı babanın hastanede tedavisinin sürdüğü belirtilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde baba-oğul tartışması feci bitti. Kavgaya dönen tartışmada babasını bıçakla yaralayan genç intihar etti.

ORMANDA AĞACA ASILI HALDE BULUNDU

Yeni Mahalle'deki evlerinde E.G. ile babası M.G. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Bu sırada E.G, bıçakla babasını omzundan yaralayıp evden uzaklaştı.

Sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan M.G'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, E.G, Şirinköy Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda ağaca asılı bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

E.G'nin cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. E.G.'nin cenazesinin yarın öğlen namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Merkezefendi Denizli Olaylar Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Banu Boran:

Böyle haberler sıkca olmaya başladı nedenlerini sorgulayan araştıran yok muuu!!!!

83
4
yanıtYanıtla
Slappingnoob:

toplumsal bir cokus var. Bu olaylarin devamini ve daha beter olmasini diliyorum. Shizofren hastalar ve psikopatlar ayrisiyor. soylediklerim biraz agir fakat bu olaylar daha fazla olmazsa sistemdeki probem anlasilmayacak, sistemin basindakiler hic bir sekilde dur demeyecek.

15
19
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

küçük şehirlerde gençler çeteci olaya başlamış hergün bir aile perişan oluyor. vatsap grupları oluşturmuşlar yetmemiş

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title