Haberler

DENİZLİ Arılar kentin en işlek yerlerinden birindeki ağaca oğul verdi

Güncelleme:

Arılar kentin en işlek yerlerinden birindeki ağaca oğul verdiDenizli'nin en işlek noktalarından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda bal arıları, bir palmiye ağacına oğul verdi.

Arılar kentin en işlek yerlerinden birindeki ağaca oğul verdi

Denizli'nin en işlek noktalarından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda bal arıları, bir palmiye ağacına oğul verdi. Esnafın çağırdığı bal üreticisi Caner Kırlı, arıları kutuya doldurup, götürdü.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda bulunan bir palmiye ağacına, bal arıları oğul verdi. Kentin en hareketli noktalarından biri olan yolda yürüyen vatandaşlar, arıların sokma tehlikesi nedeniyle korku yaşadı. Bunun üzerine durumdan rahatsız olan esnaf, komşu il Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan tanıdıkları bal üreticisi Caner Kırlı'yı kente çağırdı. Denizli'ye gelen Kırlı, arıcı kıyafetini giyerek yaklaşık 3 metre uzunluğundaki ağaca merdiveniyle çıktı. Kırlı, ağaçtaki arıları, yanındaki kutunun içine doldurdu. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından hem korku hem de ilgiyle izlendi. Çok sayıda vatandaş ellerindeki telefonlarla video ve fotoğraf çekti. Caner Kırlı daha sonra arılarla birlikte bulvardan ayrıldı.

Palmiye ağacındaki arıları kutunun içine alırken ilgi odağı olan Caner Kırlı, Arılar bir kovandan kaçıp, gelip burada oğul vermiş. Buradaki esnaf ve vatandaşlar da telaşlanmış. Kraliçe arı, palmiye ağacında arılarını toplamış. Ben de bal üreticisiyim ama bu işte çok profesyonel olduğum söylenemez. Merdivenle ağaca çıkıp, yaklaşık 2 bin arıyı kutuya aldım dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Kırlı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title