Haberler

Deneyde Yaralanan Mert'e Fenerbahçe Sürprizi

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı olan Mert, takımının tesislerini gezdi altyapı maçını izledi.

* Fenerbahçe taraftarı olan Mert, takımının tesislerini gezdi altyapı maçını izledi.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTABUL-DHA

Üsküdar Belediyesi, okulda yapılan deney sırasında iki gözünden ciddi şekilde yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak'a Fenerbahçe sürprizi yaptı. Fenerbahçe hayranı olan Mert, hayalindeki takımın tesislerini gezdi altyapı futbolcularının maçını izledi.

Üsküdar Ali Fuat Başgil Ortaokulu öğrencisi Mert Öztoprak, 25 gün önce okulda deney sırasında meydana gelen patlamada ciddi şekilde yaralanmıştı. Hastaneye götürülen Öztoprak'ın yüzünde yanıklar iki gözünde ise yaralanmalar olmuştu. Sol gözü görmeyen ve olacağı ameliyatlar sonucu durumu netleşecek Mert bugün bir sürprizle uyandı.

Fenerbahçe hayranı olduğunu söyleyen Mert, yakınlarına iyileşince maça gitmek istediğini söylemişti. Üsküdar Belediyesi de Mert'in bu isteğini bugün gerçekleştirdi. Üsküdar Belediyesi, Mert Öztoprak ağabeyi Metehan Öztoprak ile berabere Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Kadıköy'deki Dereağzı Tesisleri'ne götürdü. Burada tesisleri gezen ve futbol topuyla bir süre oynayan Mert, Fenerbahçe-Mersin İdman Yurdu arasında alt yapı futbolcularının oynadığı maçı izledi. Mutlu olduğu görünen Mert, 'Çok mutluyum. Fenerbahçeli ağabeylerle tanışacağım onlarla yemek yiyeceğim. Buraya gelmek ve onlarla tanışmak hayalimdi. Çok güzel oldu benim için. Futbolcu olmak hayalim. İnşallah ileride iyi futbolcu olurum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title