Haberler

Demirtaş'tan Sur Tepkisi: Katliam Girişimine Sessiz Kalamayız

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Sur'da devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar için, "Bu katliam girişimine karşı sessiz kalamayız." dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş partisinin merkez karar ve yönetim kurulu toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ankara saldırısının failinin taziyesine katılan HDP'li milletvekili Tuğba Hezer'e yönelik eleştirileri yantılayan Demirtaş, "Canlı bomba eylemini ne yücelttik ne de savunduk" dedi.

DOKUNULMAZLIKLAR

Dokunulmazlık tartışmasına da değinen Demirtaş, "Tüm vekillerin dokunulmazlığı kaldırılsın" ifadelerini kullandı.

SESSİZ KALAMAYIZ

Demirtaş, Sur'da Cizre benzeri bir katliam girişiminde bulunulduğunu belirterek, "Bu katliam girişimine karşı sessiz kalamayız" dedi.

Bunun önüne geçmek için herkesi yarın gerçekleştirilecek yürüyüşe katılmaya davet eden Demirtaş, ilçede bulunan sivillerin çıkarılması için de 'sokağa çıkma yasağı'nın bir günlüğüne kaldırılmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tuğba Hezer Güncel Haberler

500

Yorumlar (454)

Has kürt:

Kendi çocuğunu gönder süloo..

216
2
yanıtYanıtla
kürtoğlu:

Alkışşşşşşş

yanıt10
yanıt2
hasan:

En beğendiğim yorum

yanıt10
yanıt1
tarkan:

İyisin.çok iyisin....

yanıt7
yanıt0
):

terörist başı selo konuştu, yine ağzından salya akıtıyor.

59
67
yanıtYanıtla
cnn:

ne yaparsanız yapın. devletine kurşun sıkan geberecek. NOKTA.

77
40
yanıtYanıtla
Dersimli....:

Şu adama benim Ülkemde Maaş veya para kazandıracak bir şey vermeyin ey sayın yetkililer. Hakkım varsa haram zıkkım olsun. Sen git o zaman milleti oraya çağıracağına. Kaldırın dokunulmazlu-ıklarını tam zamanı. Bütün davalardan yargılayın mal varlıklarına el koyun bakın bakalım kimseyi çağırabiliyormu.

57
37
yanıtYanıtla
müslüman:

hükümette biraz allah korkusu varsa bunları temizler.

24
58
yanıtYanıtla
hürriyet:

şimdi konuş bakalım ortam müsait ne de olsa arkanızda dayandığınız çürük ve taşeron örgütler ve destekçileriniz Türk düşmanı bazı ülkeler var, ama zaman yakın gelecek o vakit apo abiniz gibi kaçacak ülke arayacaksınız, bu millet size dünyayı dar edecek haberin yok, güvendikleriniz sizi elinde bulundurmaktan korkacak ve eninde sonunda devletimizin güvenlik güçleri paketleyip getirecek sizi Türk adaletinin karşısına, bu olacak inan demirtaş, o zaman ne konuşacağını iyi düşün şimdiden.

22
58
yanıtYanıtla
GÖKYÜZÜ:

Televizyonda haberlerde gösterdi ermenistanda ölen terörst için tören düzenleniyor üzerinde pkk baçavrası, Artık herke gerçeüi biliyor , sana artık kürtler inanmıyor selooooooo

78
1
yanıtYanıtla
Tüm 454 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title