Haberler

Demir Yumruklardan Başkan Koçal’a Ziyaret

Yalova Belediyespor boksörleri, Bursa'da yapılan İller arası Alt Minik Kategorisi Marmara Bölge Boks Şampiyonası'nda büyük başarı kazandı.

Yalova Belediyespor'un alt minik kategorisi boksörlerinden bölge şampiyonasında 30 Kg.'da şampiyon olan Yunus Emre Yılmaz, 33.5 Kg.'da ikinci olan Yasin Aydın, 35.5 Kg.'da ikinci olan Samet Çelik ve 40 Kg.'da ikinci olan Ensari Mengüverdi, Yalova Belediyespor Boks Şube Sorumlusu Fahrettin Aydın ve Yardımcı Antrenör Murat Küçükbingöl ile birlikte Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'a ziyarette bulundu. Başarılı sporcular, şampiyonada takım halinde 3.'lük elde ettiler. Derece alan sporcuların hepsinin Maraşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencisi olması dikkat çekti.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN KOÇAL'A VERDİLER

Minik boksörler aldıkları kupa ile birlikte Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı hediye ettiler. Başkan Koçal, sporcuların başarılarından büyük gurur duyduklarını belirterek, "Minik sporcularımızın başarıları bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Belediye olarak, her dalda spora ve sporcuya desteklerimiz sürüyor. Bu desteklerimizin neticesinde başarıların gelmesi bizleri sevindiriyor. Minik dallarda gelen başarılar, desteklerimizle birlikte birkaç yıl sonra daha önemli başarılara dönüşecektir. İller arası Alt Minik Kategorisi Marmara Bölge Boks Şampiyonası'nda ilimizi başarıyla temsil eden dereceye girerek bizleri gururlandıran miniklerimizi ve antrenörlerini gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"DESTEKLER SÜRERSE GELECEKTE NİCE ŞAMPİYONLAR ÇIKARIRIZ"

İller arası Alt Minik Kategorisi Marmara Bölge Boks Şampiyonası'nda kazanılan başarıların kendileri için yeterli olmadığını belirten Yalova Belediyespor Boks Şube Sorumlusu Fahrettin Aydın, "Yalova Belediyespor Boks Şubesi olarak iyi bir alt yapı oluşturduk. Çalışmalarımızın karşılığını da almaya başladık. İller arası Alt Minik Kategorisi Marmara Bölge Boks Şampiyonası'nda kazandımız başarı bizler için yeterli değil. Şimdi 12 Temmuz'da Erzincan'ın Refahiye ilçesinde düzenlenecek Türkiye Boks Şampiyonası'na tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Günde çift idmanla çalışmalarımız sürüyor. Orada tüm sıkletlerde iddialıyız, en az 3 kiloda madalya alma hedefindeyiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'a sporcularımız ve boks camiası olarak teşekkür ediyoruz. Genç sporcularımıza destekler sürerse, gelecekte Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkarabiliriz" diye konuştu.

BAŞARILI BOKSÖRLER KAROĞLU'NU DA ZİYARET ETTİLER

Başarılı genç boksörler, madalyaları ile birlikte Yalova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu'nu da ziyaret ettiler. Karoğlu, sporun her dalında başarılı olmayı hedeflediklerini, genç boksörlerin başarılarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title