Haberler

Deepfear Labirentinin Tanıtımı

Güncelleme:

Deepfear labirentinin tanıtımı şarkıcı Esra Balamir'in sahne aldığı kokteyl ile yapıldı.

Antalya Göynük Beldesi'nde hizmet vermeye başlayan Dinopark içinde yer alan Deepfear (Derin Korku) labirentinin tanıtımı Şarkıcı Esra Balamir'in sahne aldığı kokteyl ile yapıldı.

Antalya'nın Göynük beldesindeki Dinopark içinde yer alan Deep Fear (Derin Korku) Labientinin tanıtım Kokteyli, basın ve yabancı turizm acentaları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

9 Mayıs'ta ünlü şarkıcı Nayer'ın sahne alacağı bir konserle kapılarını misafirlerine açacak olan korku labirenti'nin tamamı hizmete açıldığında Avrupa'nın en büyük korku temalı parkı olacağı ifade edilirken, Derin Korku Labirenti'nde eli testereli zombiler, vampirler, misafirlerini korkunun derinliklerine taşıyor.

Açılış Kokteylinde sahne alan şarkıcı Esra Balamir verdiği mini konserden sonra basın mensuplarıyla birlikte korku labirentini gezerken eli testereli zombi ve vampirlerin gösterisini korku çığlıkları atarak izledi. Korku labirenti çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Balamir; "Gerçekten çok korktum. Hepsi gerçek gibi. Ben sesten bile ürken biriyim. Yşadığım korkuyu sizlere ifade edemiyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esra Balamir Antalya Göynük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title