Haberler

Dedemin Fişi" Filminin Almanya Galası Yapıldı

Görüntü Dökümü : -Seyirci ve detaylar -Oyuncuların gelişi -Sinemada gösterim sonrası kısa sohbet -Oyuncu Onur Atilla'nın açıklaması -Ali Sunal'ın açıklaması DÜSSELDORF - (AA) Malatyalı Çirçi ailesinin komik hikayesini anlatan "Dedemin Fişi" isimli yeni sinema filminin Almanya galası Düsseldorf'ta yapıldı.

Görüntü Dökümü :

-Seyirci ve detaylar

-Oyuncuların gelişi

-Sinemada gösterim sonrası kısa sohbet

-Oyuncu Onur Atilla'nın açıklaması

- Ali Sunal'ın açıklaması DÜSSELDORF - (AA) Malatyalı Çirçi ailesinin komik hikayesini anlatan "Dedemin Fişi" isimli yeni sinema filminin Almanya galası Düsseldorf'ta yapıldı.

UFA Palast Düsseldorf'ta düzenlenen galada gösterim öncesi film ekibi kırmızı halıda basın mensuplarına poz verdi.

Galaya katılan yönetmen Meltem Bozoflu ile filmin başrolünü paylaşan oyuncular Ali Sunal, İrem Sak, Onur Buldu, Doğa Rutkay, Erdem Yener ve Onur Atilla filmi seyircilerle birlikte izledi. Gösterim sonrası sahneye çıkan film ekibi, seyircileri selamladı ve fotoğraf çekti.

Sucuk espirisine gelen tepkilere yanıt verdiler

Gösterim sonrası düzenlenen basın toplantısına katılan ve film ekibi adına konuşan oyuncu Onur Atilla, filmde Kayseri esnafını üzdükleri yönündeki haberleri değerlendirerek filmde herhangi bir yöreyi yada herhangi bir insanı küçük düşürecek birşey yapmalarının söz konusu olmadığını belirterek şöyle konuştu:

"Filmde bir şaka var, filmi izleyenler görecektir ki orada bir korsan sucuk şarküterisi vardır ki kendisi kayserili dahi değil, burada onun söylediği bir iki cümle var, bundan dolayı alınmış olabilirler, buradan hepsine selam ediyoruz ve hepsini çok seviyoruz."

Ekip olarak sucuğu çok sevdiklerini ifade eden Onur Atilla, "Kendi adıma söyleyeyim sucuksuz yapamam. Kayseri sucuğunu hakir görmek, onu aşağılamak yada hakaret etmek yada Kayseri esnafını kötülemek söz konusu olamaz. Biz defalarca Kayseriye turneler yaptık, daha önce kendi tiyatromla da gittim, 'Güldür Güldür' ile de gittik. Hem onları çok seviyoruz hem asla üzmek istemeyiz" şeklinde konuştu.

Sinema çıkışı yoğun ilgi ile karşılaşan film ekibi seyircilerin fotoğraf çekme isteklerini geri çevirmedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Sunal Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title