Haberler

Decathlon'la Forma Girmenin Tam Zamanı!

Güncelleme:

Decathlon'un İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun'daki mega spor mağazalarında 60 farklı spor dalında 35.000'den fazla ürünü bir arada bulabilirsiniz.

Avrupa'nın en büyük spor perakende zincirlerinden Decathlon'un İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun'daki megaspormağazalarında 60 farklı spor dalında 35.000'den fazla ürünü bir aradabulabilirsiniz. Bisikletden koşuya, yüzmeden tenise, dağcılıktan surfe her yaşauygun binlerce sportif ekipman, kıyafet ve aksesuar Decathlon mağazalarında!

Yaz aylarına hazırlık yaparken koşu, bisiklet ve yürüyüş yaparak forma girmenin tam zamanı! Sezon trendi neon renklerde yüzlerce çeşit koşu ayakkabısı , özel tekstillerden üretilen spor kıyafetleri ve rengarenk aksesuarları Decathlon mağazalarında bulabilirsiniz.

İster şehir içinde ya da sahilde, ister dağda farklı arazilere ve ihtiyaçlara uygun yüzlerce bisiklet modeli de 399TL'den başlayan fiyatlara Decathlon mağazalarında.

Katlanarak kolayca arabanızın bagajına da sığabilen pratik şehir bisikletleri B-Fold ve Tilt ; şehir bisikleti Elops; dinamolu aydınlatma sistemi ve fosforlu desenleri sayesinde karanlıkta tam güvenli sürüş imkanı sunan NightandDay bisiklet ve dağ bisikletlerini tercih edenler için Rockrider modelleri sadece Decathlon mağazalarında!

Decathlon Forum Marmara : Marmara forum İstanbul Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakırköy

Decathlon Forum İstanbul: Forum İstanbul, Kocatepe Mahallesi Çanak Bölgesi 34030Bayrampaşa

Decathlon İzmir: Beyazevler Mahallesi, Akçay Cad.No:101 Optimum Outlet AVM Gaziemir-İzmir

Decathlon Ankara: Kentpark AVM, EskişehirYolu7.km No:164,Çankaya-Ankara

Decathlon Samsun : Samsun Piazza Alışveriş MerkeziZ-02/ Yeni Mahalle, Çarşamba Caddesi, Eski Otogar Mevkii Sanayi Sitesi Yanı No:52 ,Canik, Samsun

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Samsun İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title