Haberler

De'longhı Stirella ile Ütülemede Profesyonel Sonuç

Güncelleme:

Dünyanın önde gelen teknoloji markası De'Longhi'den sıklıkla ütü yapanlara müjde!

En son teknolojiyle üretilmiş Stirella VVX 1880 DualVap, ütü yapmakta zorlananların bile keyifle kullanabileceği, pratik ve kolay kullanımlı Stirella ütüsü ile kadınların bir numaralı yardımcısı olacak.

Sıklıkla ütü yapmak zorunda kalan ve kırışıklıklarla mücadele edenlerin artık en iyi yardımcısı De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap buhar kazanlı ütü. Sürekli dolum buhar kazanlı olma özelliğiyle De'Longhi Stirella, sıradan ütülerin açamadığı kırışıklıklar açıyor ve kıyafetlerinizde kusursuz bir görünüm sağlıyor.

De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap, ütü masasında ütü yapmanın yanı sıra askıdaki ceketiniz ve asılı perdelerinizi de rahatlıkla ütülemenize olanak sunuyor. 2 dakikada buhar hazırlama özelliğiyle kısa sürede çamaşırlarınızı ütüleyebilir, 5 barlık tank basıncı ile ütülemede profesyonel sonuç elde edebilirsiniz. Ayrıca kesintisiz kullanım için tasarlanmış sürekli dolum özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Ütülemede sağ ve sol el kullanımı için pratik tasarım

Stirella VVX 1880 DualVap ütüye ait kilitleme sistemi, taşıma sırasında ekstra güvenliği sağlıyor ve ütünün sabit duruşunu destekleyerek hareket etmesini önlüyor. Hem sol hem sağ elini kullananları düşünerek ergonomik olarak tasarlanan De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap ütü, yüzde 40'a kadar enerji tasarrufu sağlayarak hem doğaya hem bütçenize dost. www.delonghi.com.tr

De'Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, , , Metro, Evkur, Esse, Boyner, YKM, Praktiker, Bauhaus, Baumax, Darty ve Electroworld'un tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap ütü için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 899 TL'dir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title