Haberler

De'longhı Nem Cihazı İle Sonbaharda Rahat Bir Nefes Alın

Güncelleme:

Yaz ya da kış olması farketmez, eğer yaşadığınız alandaki nem miktarı ideal seviyede değilse hem yaşam alanınıza hem de sağlığınıza zarar verir.

Sıcak yaz günlerini geride bıraktık, şimdi soğuk kış günleri kapıda. İdeal nem oranın yüzde 45-50 seviyesinde olması, sağlığımız için son derece önemli. Kışın kaloriferli ortamlarda yüzde 15'e düşen nem oranı, burun kuruluğuna ve beyin damarlarında hasara yol açabiliyor. Yaz aylarında ise yüzde 80'in üstüne çıkan nem seviyesi, nefes almayı güçleştirirken; vücut ısısının yükselmesine, eklem ağrılarına, astıma ve alerjik hastalıklara yol açıyor. Ayrıca rutubet, yaşam alanınıza da zarar veriyor. Tüm bu olumsuzlukların sebebi olan nemi yüzde 45 seviyesinde tutmak ise ne yazık ki elimizde değil.

De'Longhi, sağlığınızı ve yaşam alanınızın kalitesini yükseltmeye yardımcı olarak, çok daha rahat nefes almanızı sağlayacak yepyeni DD30P nem cihazını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yenilikçi ve teknolojik tasarımı ile şık detaylara sahip De'Longhi DD30 nem cihazı ile odada arzu ettiğiniz nemlilik oranını ayarlayabilirken, aynı zamanda ortamdaki nem ve sıcaklık değerlerini de görebilirsiniz.

De'Longhi DD 30P nem cihazını 5 metrelik hortumu ile rahatlıkla istediğiniz ortama taşınabilirsiniz. Ayrıca patentli pompa özelliği ile nem seviyesine zaman ve mekandan bağımsız olarak ulaşabilir, sahip olduğu transparan tank sayesinde ise nem cihazının performansını çalışırken de takip edebilirsiniz.

De'Longhi ürünlerine; Praktiker, Bauhaus'un Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title