Haberler

DBP'li Başkanlar Hendeklere Göz Yumdukları İddiasıyla Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe Belediye Eş Başkanı ile Dargeçit Belediye Eş Başkanı, hendek kazılmasına göz yumdukları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Mardin'in Kızıltepe Belediye Eş Başkanı DBP'li Leyla Salman ile Dargeçit Belediye Eş Başkanı DBP'li Zeynep Sipçik, mahalle ve sokaklarda hendek kazılmasına göz yumdukları gerekçesiyle gözaltına alındı.

ARAMA NOKTASINDA DURDURULDULAR

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Leyla Salman ve Dargeçit Belediyesi Eş Başkanı Zeynep Sipçik ile Dargeçit Belediye Meclis Üyesi Yüksel Oğuz, Midyat İlçesi girişindeki polis arama noktasında bugün bulundukları araç durdurularak gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE GETİRİLDİLER

Haklarında yakalama kararı oldukları iletilen Selman ve Sipçik ile Yüksel, sorgulanmak üzere Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiler.

'HENDEKLERE GÖZ YUMDULAR'

Eşbaşkanların, çeşitli tarihlerde mahalle ve sokaklarda hendek kazılmasına göz yumdukları iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Leyla Salman:

Dargeçit Belediyesi Eş Başkanı Zeynep Sipçik:

Dargeçit Belediye Meclis Üyesi Yüksel Oğuz:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Sipçik Leyla Salman Kızıltepe Dargeçit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

KaraUzman:

Göz yummak mı. . . Kendileri araç ve eleman gönderiyor. . hemen hemen tüm HDP li belediyeler

7
0
yanıtYanıtla
vanlı:

van. beledıyesınde. alın. bunlarda. bır. numara

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title