Haberler

Dbp'li Başkan Serbest Bırakıldı, 17 Kişi Tutuklandı

TERÖR soruşturması kapsamında Mardin'de 21 Kasım günü gözaltına alınan ve dün tutuklanma istemi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan 19 kişiden Artuklu Belediye Başkanı DBP'li Emin Irmak ve Yardımcısı İsmet Birtek, serbest bırakılırken, 17 kişi tutuklandı.

TERÖR soruşturması kapsamında Mardin'de 21 Kasım günü gözaltına alınan ve dün tutuklanma istemi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan 19 kişiden Artuklu Belediye Başkanı DBP'li Emin Irmak ve Yardımcısı İsmet Birtek, serbest bırakılırken, 17 kişi tutuklandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında 21 Kasım'da gözaltına alınan ve dün savcılığa çıkarılan 20 şüpheliden 1'i savcılık tarafından serbest bırakıldı, 19'u ise tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Gece geç saatlere kadar süren sorgudan sonra 19 şüpheli arasında bulunan Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak ve Yardımcısı İsmet Birtek adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Baran İlhan, meclis üyeleri ve Daire başkanlarının da aralarında buulunduğu 17 kişi tutuklandı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak'ın iki yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu vücudunda kalan mermi çekirdeğinden dolayı sağlık durumunun iyi olmadığı için mahkeme çıkışında hastaneye kaldırıldığı belirtildi. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title