Haberler

Davutoğlu, Priştine'ye Gitti

Güncelleme:

Haber. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu beraberinde bir heyetle birlikte özel bir uçakla İstanbul'dan Kosova'nın Priştine kentine gitti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu beraberinde bir heyetle birlikte özel bir uçakla İstanbul'dan Kosova'nın Priştine kentine gitti. Libya Temas Grubunun siyasi direktörler toplantısına katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu toplantı sonrasında cuma namazını Sultanahmet Camii'nde kıldı. Atatürk Havalimanı'na giderken makam aracına aldığı Bosna Hersekli bir gazeteciye röportaj veren Davutoğlu'na gazeteci de röportaj sonrası üzerine özel olarak işlenmiş Türkiye ve Bosna Hersek yazılı bayrağı olan bir atkıyı armağan etti. Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu'da eşlik edecek. Davutoğlu, Kosova'da mevkidaşı Dışişleri Bakanı Enver Hoca ile bir araya gelecek daha sonra da Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga ve Başbakan Haşim Thaçi tarafından kabul edilecek. Ahmet Davutoğlu iftarını Prizren de açacak ve buradan da Bosna Hersek'e geçecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title