Haberler

Davut Doğan TÜSİAD Yönetiminde

Davut Doğan, TÜSİAD'nin yeni yönetim kurulu listesinde yedek üye adayları arasında yer aldı.

Dünya Girişimcilik Yarışması 2005 Türkiye Finalisti, 2008 yılı Milli Prodüktivite Merkezi tarafından 'Yılın En Verimli İş Adamı', 2011'de ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu 1. Girişimcilik Ödülleri'nde "Yılın Girişimcisi" seçilen ve 6 sektörde faaliyet gösteren Doğanlar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Davut Doğan, Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜSİAD)'nin yeni yönetim kurulu listesinde yedek üye adayları arasında yer aldı.

TÜSİAD'ın yeni Yönetim Kurulu, 19 Ocak 2012 tarihinde düzenlenecek Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda belirlenecek. Yeni Yönetim Kurulu için Yedek Üye Adayları listesinde yer alan Doğanlar Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan konuyla ilgili olarak; "Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği bugün Türkiye'nin en önemli ve örnek sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Demokratik ve katılımcı bir şekilde çalışmalarını yürüten böyle önemli bir kuruluşun yönetim kurulunda yer alacak isimler arasında olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Prodüktivite Merkezi Davut Doğan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title