Haberler

Damat gelini araçla dans pistine kadar getirdi

Güncelleme:

Ağrı'da yaptıkları düğünü ilginç hale getirmek isteyen damat, gelini ilk dans için piste araçla getirdi.

Ağrı'da yaptıkları düğünü ilginç hale getirmek isteyen damat, gelini araçla piste kadar getirdi.

Ağrı'da hafta sonu düzenledikleri düğün töreniyle dünya evine giren Davut Şahin ve Elif Ardin çifti, sıradanlığın dışına çıkmak istediler.

DÜĞÜN SALONUNA ARABAYLA DALDILAR

Çift, düğün salonuna gelin arabasıyla girdi. Koronavirüs salgını gölgesinde yapılan düğüne katılan davetliler, düğün salonuna arabayla giriş yapan çifti görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Pist ortasında durdurulan gelin arabasından inen damadın gelini ilk dansa kaldırması davetliler tarafından büyük ilgi topladı.

Damat gelini araçla dans pistine kadar getirdi

Damat gelini araçla dans pistine kadar getirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Davut Şahin Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (18)

ERTAN:

İnanmıyoruum, olamaz böyle birşey. Bu haberle tüm ülke şu an şokta. Vay beee nasıl kimsenin aklına gelmemiş.

20
0
yanıtYanıtla
..........:

Görgüsüzlük!

15
1
yanıtYanıtla
yaw he he:

insan başka ne zaman şımarırı merak ediyorum acaba . kıskanma bebem seninde olur

yanıt0
yanıt0
0131:

korona uzaktanda olsa akcigerden önce beyinden vuruyor. . . .

14
2
yanıtYanıtla
fetdat:

şımarıklık başka ne denir

11
1
yanıtYanıtla
;-;:

BIZ GERCEKTEN ESI BULUNMAZ CESIT BIR MILLETIZ

8
0
yanıtYanıtla
Olmaz:

Ne warki bunda helikopterme bile einen var burda

8
0
yanıtYanıtla
realist:

Bumu supriz?? ya bunu sadece bizim koyden en az 10 Kisi yapti.

7
0
yanıtYanıtla
Nur:

Saçmalık! Saygısızlık ve de görgüsüzlük!

7
0
yanıtYanıtla
SASKINIZ:

BUNU HABER YAPAN MUHABIRI ÖDÜLLENDİRMEK LAZIM

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title