Haberler

Damadını boğazını keserek öldüren kayınpeder cinayetin sebebini itiraf etti: Evli olmasına rağmen başka bir kadınla yaşıyordu

Güncelleme:

Bursa'da kayınpederin damadını boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Cinayet sonrası polisi telefonuyla arayan İsmail Hakkı Özen, "Damadımı öldürdüm. Beni gelip alın" diyerek ihbarda bulundu. Özen, "Damadım, evli olmasına rağmen başka bir kadınla dini nikah yapıp birlikte yaşıyordu. Boşanmaları için kızıma baskı yapıyor, tehditler yağdırıyordu. 'Neden böyle yapıyorsun?' diye sordum. Bana ters cevap verince sinirlendim" dedi.

Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde işçi emeklisi İsmail Hakkı Özen, dün saat 23.00 sıralarında, kızı G. Gürbüz'e baskı yaptığı öne sürülen damadı Ali Gürbüz ile karşılaştı.

BOĞAZINI KESTİ

Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Belindeki bıçağı çıkartan İsmail Hakkı Özen, fabrikada işçi olarak çalışan damadını önce boğazından ardından da vücudunun 3 ayrı yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Gürbüz olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bursa''''da Damadını Boğazından Keserek Öldüren Kayınpeder İfadesinde, ''''Kızımı Ölümle Tehdit Ederek Boşanmaya Zorluyordu'''' Dedi

"DAMADIMI ÖLDÜRDÜM, BENİ GELİP ALIN"

Cinayet sonrası polisi telefonuyla arayan Özen, "Damadımı öldürdüm. Beni gelip alın" diyerek ihbarda bulundu. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polisler, İsmail Hakkı Özen'i gözaltına aldı. Ali Gürbüz'ün cesedi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

"KIZIMI ÜZMESİ ZORUMA GİTTİ"

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde sorgusu devam eden İsmail Hakkı Özen'in ifadesinde, "Damadım, evli olmasına rağmen başka bir kadınla dini nikah yapıp birlikte yaşıyordu. Boşanmaları için kızıma baskı yapıyor, tehditler yağdırıyordu. Onun bu davranışı zoruma gitti. Yolda karşılaştık. 'Neden böyle yapıyorsun?' diye sordum. Bana ters cevap verince sinirlendim. Ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Bursa''''''''da Damadını Boğazından Keserek Öldüren Kayınpeder İfadesinde, ''''''''Kızımı Ölümle Tehdit Ederek Boşanmaya Zorluyordu'''''''' Dediİsmail Hakkı Özen

Bursa''da Damadını Boğazından Keserek Öldüren Kayınpeder İfadesinde, ''Kızımı Ölümle Tehdit Ederek Boşanmaya Zorluyordu'' DediAli Gürbüz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Hamit Gündoğdu:

A ve ihtiyar evlilik yürümüyorsa boşanmanın da hak olduğunu bilseydin ve kızını ikna etseydin bu gibi acı tablo yaşanmazdı. Diyelim tahrikten cezan indirildi ama yine de hapis yatacaksin bu ihtiyar halinde....bilinmez belkide adam gibi adam olmayan birinin yüzünden.

200
13
yanıtYanıtla
Cry:

Hakim adamsa adamda tahrik altında yaptı ise. Yaşlılığın dan ötürü ev hapsi vb ceza ile salar. Dava bitene kadar da zaten Türkiye şartlarında ömrü vefa etmez.

yanıt21
yanıt8
kaan yazıcı:

cry kayinpeder iffetsiz diye gelinini öldürse idam edilmeli dersiniz adama salinsin diyorsun

yanıt0
yanıt0
EjdeR karahanli:

çözümü öldürmekte nasıl buldun 1 allahın verdigi canı aldın 2 içeri girdin kızın şimdi çokmu iyi olacak saniyorsun senin yapman gereken kızına sadece sahip çıkmakta boşatacaktın onunla düzen kuracaktın. büyük ihtimalle daha önceden adam anlaşamiyordu söyledi kızında boşanmak istemedi haliyle oda başkasını aldı

101
105
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Ejder ejder sen ne karşıyorsun Allah’ın işine hak edene Allah bir sebep bulur senin elinle onu öldürür

yanıt0
yanıt0
Emin Tas:

Ah bu kadınlar kocalarınizin mustune gidip bunaltmayin kim olsa kadını boşar

0
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Adam kadına boşadım diyorsa boşanmıştır.

0
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Keske sunu yapsaydin bunu yapsaydin bu sozleri size soyleten farkli psikolojilerde olmanizdan dolayidir adam felegin cemberinden gecmis bazi insanlar damadi olacak inaanla fazla soz munakasasina girmeyi kendine yediremez sinucta seni kizi icin sayiyordu o olmazsa kimse dinlemez

0
0
yanıtYanıtla
Omer Temiz:

Dini nikah yapmış zaten be dayı Allahın emrini uygulamış tamam yaralarımız tanımıyor ama erkeğin hakkı yavv kardeşim zina yapmaktansa evlemesi daha hayırlı olmuş adam allahin emirini yerine getirmiş sen Allahın emrini ihlal ettin adamı öldürdün sebepsiz birsekilde bir nefsi öldüren tüm dünya insanlarının öldürmüş gibidir.

0
0
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Bir bakıma kendisini de öldürmüş yazık ! evlilikler çocuk oyuncağı oldu artık şimdiki kızlar olsun erkekler olsun çok rahat el bebek gül bebek büyüdükleri için evlendiklerinde her iki taraf da zorluklara hiç gelemiyorlar hele birde çocukları olmuşsa hergün kavgalar hazır !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title