Haberler

Cumhurbaşkanı Gül: Savaş Ay, Türk Basınının Seçkin Bir İsmi Olarak Takdirle Hatırlanacaktır

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Savaş Ay'ın vefatından üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Savaş Ay, Türk basınının seçkin bir ismi olarak takdirle hatırlanacaktır" dedi.Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Savaş Ay'ın vefatından üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Savaş Ay, Türk basınının seçkin bir ismi olarak takdirle hatırlanacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, gazeteci-yazar Savaş Ay'ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, gazeteci-yazar Savaş Ay'ın vefatından üzüntü duyduğunu ifade eden Gül, "Yaptığı televizyon programları, yazıları ve haberleriyle halkımızın beğenisini kazanan Savaş Ay, Türk basınının seçkin bir ismi olarak takdirle hatırlanacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Gül, Savaş Ay'a Allah'tan rahmet, ailesine, Sabah Gazetesi'ne ve basın dünyasına başsağlığı diledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdullah Gül Savaş Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title