Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, selden etkilenen Akyurt'u helikopterden inceledi

Güncelleme:

Hafta boyunca kuvvetli yağış nedeniyle sel felaketine teslim olan Ankara'da 4 kişi hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün hala doğal afetle mücadele eden Ankara'nın Akyurt ilçesinde helikopterden incelemelerde bulundu.

Türkiye'nin birçok ilinde görülen kuvvetli yağışlar, özellikle son bir haftadır başkent Ankara olmak üzere kentlerde hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık bir haftadır sağanak yağışla birlikte sel felaketine teslim olan Ankara'da 4 vatandaşımız hayatını kaybetti.

HELİKOPTERLE İNCELEME YAPTI

Ankara'da devam eden sağanak nedeniyle yaşanan sel ve su baskınlarında büyük hasarın oluştuğu Akyurt üzerinde helikopterden inceleme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yetkililerden konuyla ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, selden etkilenen Akyurt'u helikopterden inceledi

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN UYARI

Ankara Valiliği, bugün de öğleden sonra kentte beklenen sağanak nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı uyarı yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ankara Akyurt Haberler

500

Yorumlar (3)

adaletli yorum:

ALLAH RAZI OLSUN.DEVLETİMİZ HER TÜRLÜ İMKANLA DESTEKLE YANIMIZDA

51
84
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

PEKİ SONUÇ?????????

89
18
yanıtYanıtla
Nok Ta:

Ne diyordu? Aynı Gemideyiz!

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title