Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emin Saraç Hocanın Elini Öptü

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Osman Öztürk için düzenlenen cenaze töreninde Emir Saraç hocanın elini öptü.

YÖK Genel Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman Öztürk tedavi gördüğü hastanede dün itibariyle hayatını kaybetti. Başbakan Başmüşavirliği görevinde de bulunan Prof. Dr. Öztürk'ün cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Fatih Camii'nde kılınarak ebediye uğurlandı. Öztürk'ün cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve vatandaş katıldı. Öztürk'ün naaşı buradan Karacahmet mezarlğına götürüldü.

EMİN SARAÇ KILDIRDI, ERDOĞAN ELİNİ ÖPTÜ

Prof. Dr. Osman Öztürk'ün cenaze namazını Emin Saraç kıldırdı. Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemen önünde namazı sandalyede oturarak kıldırdı. Cenaze namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emin Saraç'ın elini öptü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Osman Öztürk Emin Saraç Güncel Haberler

500

Yorumlar (143)

anti yobaz:

BENDEMİ SAKAL BIRAKIP ARAP ENTARİSİ GİYİP 90 LIK TESPİHMİ ALSAM elime yanıma 10 dalkavuk 15 yalaka olurum herhalde hazreti Haydar az makarna bulgur pirin? Allah gönderdi deyip dağıtam bu kadar sakallı severlerin bol olduğu yerde belkide reisleri olurum

25
41
yanıtYanıtla
vatandaş:

illa kameralar önünde mi el öpmesi gerek çagırsın başka bir yerde konuşup elini yine öpsün kameralar önünde niye bire cahillller

22
35
yanıtYanıtla
ahmet:

önce İNSAN Allah senden, razı olsun c. başkanım

34
22
yanıtYanıtla
ali uyanık:

inanma hoca sakın inanma bugün elini öper ama yarın ne olur bilinmez

17
38
yanıtYanıtla
BAYKUS:

Tayyibe bakman siz, Tayyip her ipte oynayan bir cambazdir. Yeri gelir Papaya basini sivazlatip alnini öptürür, yeri gelir Ortodoks kilisesinde boynuna hac takar veyeri gelir Kudüste duvar tükürür.

22
31
yanıtYanıtla
02:

adamn diibi erdoğnnn :

33
19
yanıtYanıtla
h.varol:

evet o bir dünya lideri bunu hepiniz biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. . . . .

23
28
yanıtYanıtla
MALATYALI:

İŞTE ARADAKİ FARK BUDUR! KOSKOCA TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN CUMHURBAŞKANI HALKTAN BİRİNİN ELİNİ ÖPÜYOR, ÇÜNKÜ O HALKIN İÇİNDE GELEN HALKTAN BİRİ! OYSA DAHA DÜN BAHÇELİ KENDİSİNE ÇİÇEK VEREN BİR BAYANA ELİNİ ÖPTÜRMÜŞTÜ! KENDİNİ HALKTAN BÜYÜK GÖRENLER HALKIN ARASINDA KAYBOLMAYA MAHKUMDUR! YILLARDIR BİRİLERİ KAZANIRKEN BİRİLERİNİN SÜREKLİ KAYBETMESİNİN AÇIKLAMASI BU OLSA GEREK! İŞTE SÖZÜN BİTTİĞİ YER! İŞTE İNSANLIK! İŞTE SAYGINLIK! İŞTE DEMOKRASİ. . .

28
21
yanıtYanıtla
Mustafa ÖZEROĞLU:

Örnek bir davranış; tebriklerimle ve saygılarımla. . .

31
16
yanıtYanıtla
anti yobaz:

ŞİMDİ GERİCİ ve YOBAZ LAFI DOĞRULANDI MİLLET AYA GİTTİ GELDİ MARSA GİDİYOR BUNLAR SAKALA GİDİYOR

14
32
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title