Haberler

Cumhur İttifakı'nın Kozan ve Ceyhan Seçim İrtibat Büroları Açıldı

Adana'nın Kozan ve Ceyhan ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın seçim irtibat bürolarının açılışı gerçekleştirildi.

Adana'nın Kozan ve Ceyhan ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın seçim irtibat bürolarının açılışı gerçekleştirildi.

Kozan'da seçim irtibat bürosunun açılış töreni mehter takımının gösterisiyle başladı.

Kur'an-ı Kerim'in de okunduğu tören, MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı'nın konuşmasıyla devam etti.

Atlı, konuşmasında "Kalbi kalaylattım, nefsi yendim, Kozanlı hemşehrilerime kurban olmak üzere yola çıktım." ifadesini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Sözlü de yeniden göreve gelmesi halinde önümüzdeki beş yılda ilçenin eksik kalan tüm hizmetlerini tamamlayacağını ifade etti.

Daha sonra da Ceyhan ilçesindeki seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak açılışta yaptığı konuşmada, tüm ilçeler ve büyükşehirde Cumhur İttifakı'nın galip geleceğine inandığını belirtti.

Daha sonra seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.

Açılışlara, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ceyhan Kozan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024? Bayern Münih Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih R.Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rungrado 1 Mayıs Stadyumu nerede, hangi ülkede, kapasitesi ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title