Haberler

Aras Bulut İynemli'den Süleyman Soylu'nun "Çukur" eleştirisine cevap

Güncelleme:

Fenomen dizi Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Lanet bir dizi" eleştirine cevap verdi. İynemli "Her şeyde olduğu gibi eleştiriliyor. Bu bir dünya, bu bir hikaye, başka şeyler de anlatıyoruz aslında" ifadelerini kullandı.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur son dönemde şiddet sahneleri nedeniyle eleştirilerin hedefi olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Çukur diye lanet bir dizi var" şeklinde başladığı eleştirisi, dizinin en sevilen karakteri Yamaç'ı canlandıran Aras Bulut İynemli'ye soruldu. Ünlü oyuncu gelen eleştirileri normal karşıladığını söyledi.

"HER ŞEYDE OLDUĞU GİBİ BU DA ELEŞTİRİLİYOR"

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Bige Önal'la bir restoran çıkışı görüntülenen Aras Bulut İynemli, gazetecilerin sorularını cevapladı. Muhabirler İynemli'ye dizisi hakkında gelen eleştiriler hakkında ne düşündüğünü sordu. Başarılı oyuncu, "Her şeyde olduğu gibi eleştiriliyor. Bu bir dünya, bu bir hikaye, başka şeyler de anlatıyoruz aslında" ifadelerini kullandı.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den Süleyman Soylu'nun eleştirine cevap

SÜLEYMAN SOYLU NE DEMİŞTİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı televizyon dizilerini eleştirmiş ve şu ifadelere yer vermişti:

"Her kurumun kendi adına üretmesi gereken tedbirler, atması gereken adımlar söz konusudur. Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum 'Üniversite hocaları ne işe yarıyor?' diye."

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den Süleyman Soylu'nun eleştirine cevap

ELEŞTİRİLERİ KABUL ETMEMİŞTİ

Soylu'nun eleştirisini kabul etmeyen dizinin İdris Koçovalı'sı Ercan Kesal da "Çukur'daki şiddet meselesi gündelik hayattaki şiddete göre kıyasladığında çok masum. Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" demişti.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den Süleyman Soylu'nun eleştirine cevap

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aras Bulut İynemli Süleyman Soylu Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (129)

çukur:

Soylu Bey kanser için , kimsesiz çocuklar için , kadın cinayetleri , sokak hayvanları ve benzeri birçok olaya dikkat çeken farkındalık yaratan dizi ile sizi kıyaslıyorumda ne faydanız oldu acaba :)

61
40
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Normal bir ülkede böyle bir dizi asla yapılamaz, izin verilmez, verilmemesi lazım.

44
34
yanıtYanıtla
asdf:

Ulan dünyada ne diziler var. Anlattıkları şeyleri aklın almaz. Normal ülkelerde eğitim seviyesi yüksek olduğundan vatandaşları gördükleri her halta özenmez. fark bu.

yanıt40
yanıt12
demokrasi ve serbest piyasa ekonomisi:

Bizim ülkemiz gibi Demokratik yönetim ve serbest piyasa ekonomisinde her türlü sanatsal faaliyetler yapılabilir. Para kazandırmayan film ve diziler kendiliğinden piyasadan çekilir.

yanıt0
yanıt0
xXx:

sen git sadece kanal9 izle burada işin ne

yanıt0
yanıt0
EMMİ:

KURTLAR VADISI 16. 332 SEZON SURDU ?

yanıt0
yanıt0
ibrahim vurucu:

arkadaş ne diziler var diğer ülkelerde de, asıl problem dizi süresinin kısalıp dizinin geç saate koyulması gerektiği bence bunu yapmalılar dizi sürelerine kısıtlama gelmeli ve dizinin içeriğine göre belirli saatlerde yayınlanmalı . Diziden aşırı etkilenen toplumsan bil ki toplumun cehaleti nekadar da fazla. Çukur bir fantastik dizidir zaten gerçeklik beklenemez.

yanıt0
yanıt0
konan:

İçi doldurulmuş tarih dizileri yapılır. yandaş diziler yapılır toz pembe haberler yapılır.

yanıt0
yanıt0
izleyici:

Çok çok iğrenç bir dizi 70 li yılların türkiyesini çağrıştıran kimin eli kimin cebinde belli olmayan, ülke gençliğine şiddet ten başka verebileceği birşey olmayan bir proğram, bu ve buna benzer yayınların gece 24 den sonra yayınlanması veya tamamen kaldırılması gerekir.

66
4
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

süleyman soyluyu cok severim ama birakta herkes bildigi isi yapsin sen siyaset yamacta sinemacilikla gündemimizde okadar problem var bir zahmet onlarla ugras süleyman aga kimin ne izleyecegi izlemeyecegi sana düsmez sen politikana bak.

5
59
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title