Haberler

Cübbeli Ahmet'ten düğün eleştirilerine yanıt: Herkesin kandırılma payı var

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse rağmen kızının düğününü yapan ve kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, eleştirilere yanıt verdi. Ünlü, kalabalık düğün görüntülerine ilişkin, "Düğünü erkek tarafı yapıyor. Düğünde erkek tarafı ısrarcı oldu. Ben yapmayın desem yanlış anlaşılırdı. 'İzin alındı' dediler. Herkesin kandırılma payı var, herkes 'ben kandırıldım' diyebilir. Hakikaten de kandırılıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü konuk oldu.

Mahmut Ünlü, "Koronavirüsün arttığı dönemde kızının düğününü yaptı" eleştirilerine, "Düğünü erkek tarafı yapıyor. Düğünde erkek tarafı ısrarcı oldu. Ben yapmayın desem yanlış anlaşılırdı. İzinler alınmış. Ben iki maske taktım bir köşeye oturdum. Kızının düğününe gitmemek olur mu? Kadınlara haremlik selamlık yapılmış. Oradaki kadınlar çarşaflı kadınlar bunları gazeteye verdiler. Erkek tarafının bize verdiği bilgi salon 3 bin kişilik ve şu kadar kişiye yer veriliyor. Yemek işi de olmadı. İzinler var dendi bu salonun sorumluluğunda. 'İzin alındı' dediler. Herkesin kandırılma payları var, herkes 'ben kandırıldım' diyebilir. Hakikaten de kandırılıyorlar. Ben mecbur gideceğim kızımın düğünü" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet'ten düğün eleştirilerine yanıt: Herkesin kandırılma payı var

"AŞI ORUCU BOZMAZ"

"Aşı orucu bozar mı?" sorusuna Ünlü, "Hanefi mezhebine göre, aşı orucu bozmaz. Bazı müstehikin görüşlerine göre bozar diyen alimler de var. Eğer oruçken vurunduysanız, ramazandan sonra bir gün oruç tutun" dedi.

Cübbeli Ahmet'ten düğün eleştirilerine yanıt: Herkesin kandırılma payı var

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Raşit Yanmaz:

halk kimleri zengin ediyor görüyorsunuz bana bir tane fakir bir tarikat başı gösterin gidip üye olucam

81
33
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Ağzın bal yesin kardeşim

yanıt14
yanıt9
Hüseyin Terzi:

Peygamberimiz kandiranlar bizden değildir hadisi size ne hatırlatıyor acaba, merak ediyorum..Ayrıca vücuda giren herşey orucu bozar bilmiyorsanız öğrenin..Size kalsa aşı değil hiçbirşey sizin orucumuzu bozmaz..Çünkü siz çok sağlam oruç tutuyorsunuz hiç birakmiyorsunuz ama bilinci sizin bırakmadığınız oruç sizi bırakıyor haberiniz olsun..

73
41
yanıtYanıtla
Ali Bozkurt:

Bu fitnenin yüzünde birçok mutaki tutsak iki yakası bir ataya gelmesin aciz mübarek günü

40
36
yanıtYanıtla
Raşit Yanmaz:

şunların kazandığı parayı değeri önemi bilim insanları kazansaydı şuanda aşıyı biz üretiyorduk

36
35
yanıtYanıtla
Mesut Ciftci:

ya siz hacı hocasınız ne işiniz var düğünde ya. en iyi nasihat örnek olmaktır. örnek olun. bırakın gençler gitseydi düğüne aralarında yapsalardı.

21
40
yanıtYanıtla
SİNYOR ELNİNO:

cübbe yapınca bişey olmuyor bir gariban yapsa cezayı yemişti. 2 hafta kapanma veremeyenler 2 saat erken sokağa çıkma yasağını çekerek bieşy yaptıklarını sanıyor bize müstehak bu

34
15
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Aşı oruç bozmaz. Allah bu aklı bu beyni bu ilmi boşuna vermedi anlayıp kavrayıp karar verip uygulayın diye verdi. Sen oruç tutarken hiç bir hastalık vs yokken bedenin besinsiz kalmasın diye susuz kalmasın diye damardan bir mayi alırsan orucun tabi ki olmaz. Ama kas içine enjekte edilen aşı gibi ağrı kesici gibi antibiyotik gibi ilaçların orucu bozduğunu söylemek Allah adına hüküm vermekten şirkten başka bir şey değildir. İlmin desteklemediği tapınma putperestlikten başka bir şey değildir.

15
21
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Siz hepiniz bu adamlardan daha iyi biliyorsunuz ya bozmadığını kanıtlayacak fetvası vardır illaki adamların boşuna demezler

12
19
yanıtYanıtla
oguz koçak :

din adamlarımız kandırılıyor devlet adamlarımız kandırılıyor peki kandıran kim arkadaş kandırmak bu kadar kolay mi

27
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title