Haberler

Cübbeli Ahmet'ten Diyanet'e cami eleştirisi: Müezzin gelirse imam gelmiyor!

Güncelleme:

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube kanalındaki bir videosunda Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinden camilere tepki gösterdi. Camilerde cemaatlerin kalmadığını söyleyen Ünlü, "Müezzin gelirse imam gelmiyor. İmam gelirse müezzin gelmiyor. Cami cemaat bitti o işler" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube kanalındaki "Kürtaj Cinayet sayılır mı?" başlıklı videosunda Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinden camileri hedef aldı. Ahmet Mahmut Ünlü, camilerde cemaatlarin kalmadığını savundu.

"CAMİ CEMAAT BİTTİ O İŞLER"

Ünlü, "Eskiden çocuğu niye camiye bırakılırdı. Namaza gelen giden var biri gelirde alır diye. Namaza gelen merhametli olur da alır diye bırakılırdı. Ama git tiyatroya bırak sinemaya bırak oraya daha çok giden var. Çünkü neden… Camiye gelen kalmadı ki. Bir de gece karanlıkta koyuyor. Sabah namazına siftah yok. Cami de cemaat yok ki. Müezzin gelirse imam gelmiyor. İmam gelirse müezzin gelmiyor. Cami cemaat bitti o işler" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Ütopik Yorumcu:

aynen öyle hocam o iş dediğin bitti yattığı yerden maaş alıyorlar günde 1 saat çalışıyorlar

27
5
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

bazen ikiside gelmiyor hocam,cemaatten bir arkadaş kıldırıyor namazı:)

29
0
yanıtYanıtla
Hasan Basri Aksu:

ülke ekonomisine devasa katkı sağlar bedavadan para alanlar imamlar memurlar tespit edilsin ve atılsın cemaati olmayan camiler kapatılıp birleştirilsin her sokağa bir cami olmaz dinende uygun değil Bu boşa ödenen paralar zekat olarak yardıma muhtaç insanlara dağıtılsın

16
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

imkaniniz varsa camilerin gercek personel sayisini bir arastirin kac imami müezzini vaazcisi var dersiniz ayrica diyanetin on binlerce vaaizi varmis biz mahalle semt camimizde kac tanesini gördük acaba birde makbuzsuz toplanan camiye yardim paralarinin miktari biliniyormu denetleme varmi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title