Haberler

Cübbeli Ahmet, Ramazan'da televizyona çıkan hocaları hedef aldı: Zehir sokuyorlar

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, verdiği bir sohbette Ramazan ayında televizyona çıkan akademisyenleri isim vermeden eleştirdi. Ünlü, "Bu zamanda sohbeti dinlenecek hoca az kaldı. Televizyonlarda çıkanların ekseriyeti, akademisyen adı altında bir zehir sokuyor. Bunlar prim yapıyor ne bileyim. Adam ne kadar uçuk kaçık konuşursa; daha çok izleniyor." dedi.

Cübbeli Ahmet, Youtube hesabından yayınladığı İftar Sohbetleri adlı yayınında Ramazan ayına ve oruca ilişkin soruları yanıtladı. Cübbeli'nin gündeminde Ramazan ayında televizyonda program yapan isimler ve bu yayınlara konuk olan akademisyenler vardı.

Ekranlara çıkan akademisyenlerin dine ve imana zarar verdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, kim daha çok abartırsa onun daha çok prim yaptığını vurguladı.

"RAMAZAN'DA ÖNCE İMANINI KORUYACAKSIN"

Cübbeli Ahmet Hoca'nın konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Bu adamları Ramazan günü iftara, sahura konuk alanlar bu milletin dinine, imanına ne kadar zarar verdiklerinin farkında mıdırlar acaba? Ramazan'da önce imanını koruyacaksın.

"BİR ZEHİR SOKUYORLAR"

Hele bu zamanda sohbeti dinlenecek hoca da az kaldı. Televizyonlarda çıkanların ekseriyeti, akademisyen adı altında bir zehir sokuyor. Ekseriyeti diyorum, istisnalar kaideyi bozmaz.

"PRİM YAPIYORLAR"

Bunlar prim yapıyor ne bileyim. Adam ne kadar uçuk kaçık konuşursa; Adem aleyhisselamın babası var derse o daha çok izleniyor. Dedesi var diyene 'O yeni bir şey söyledi.' O adam çok fikri hür, vicdanı hür. Ondan sonra milleti de cehenneme göndermekte özgür yani, bunun başka bir izahı yok."

KİMİ KASTETTİ?

Cübbeli'nin bu sözleriyle kimleri kastettiği ise merak konusu oldu. Sosyal medyada birçok kullanıcı bahsi geçen isimlerin Nihat Hatipoğlu, Serdar Tuncer vb. isimler olabileceği yorumlarını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

MUSTAFA KEMAL:

DİNİME KÜFÜR EDEN MÜSLÜMAN OLSA

18
10
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Zehirin başı sensin onlar da senden aşağı değil. Cenabı Allah ayette "sizden ücret istemeyenlere uyun" diyor. Ücretle din anlatılmaz kaldı ki siz Din değil hurafe anlatıyorsunuz.

8
14
yanıtYanıtla
ANIL:

cübbeli hocanın hangi gittiği yerden ücret aldığını duydun gördün ?

yanıt1
yanıt0
insanlık:

sanki kendi az aşşağı: namaz kılmayanın orucu kabul olmazmış buna senmi karar verdin hepiniz birbirinizin aynısın sizin gibi sözde hocalar yüzünden islam dini yanlış anlaşılıyor sizin gibilere söylenecek çok şey varda neyse bir müslüman olarak bana yakışmaz

12
8
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ahmet hoca bu konuda çok haklı ve doğru bir açıklama yapmış bulunmaktadır. İnşallah Allah katında insanlara yaptığın bu dosdoğru hizmetinin mükâfatını görürsün inşallah.

15
4
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Hepimiz göreceğiz hesap verdikten sonra mükafatları.

yanıt6
yanıt0
Hüseyin Civelek:

Sayın hoca,iyide sen hep hadisleri konuşuyon,ayetlerden hiç bahsetmiyon.Ne olacak bu işler.

5
12
yanıtYanıtla
Elif Gündoğdu:

Burada artist artist konuşanların Cübbeli Ahmet hocanın ilminin zerresi var mı acaba ayet hadis nedir biliyorlar mı ne olucak ağzı olan konuşuyor işte kininizle geberin!

5
11
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

benim sakalım onunkinden daha uzun senin sarığın benimkinden daha kısa

7
7
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Offfff! Yapmayın böyle. Hocaların yeterince düşmanı var zaten, bi de siz birbirinizi alçaltmayın.

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title