Haberler

Cübbeli Ahmet Hocanın Annesine Veda

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca'nın annesinin cenaze namazında siyasetten bürokrasiye bir çok ünlü isim beraber saf tuttu.

Rabia Ünlü'nün İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına İBB Başkanı Kadir Topbaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan gibi isimler katıldı.Hz. Muhammed'in 35. kuşaktan torunu olan Seyyid İbrahim El-Ahsai de Fatih Camisi'ne geldi. Cenaze namazının ardından dua okudu.

CENAZEYE KATILANLAR

Sağlık durumu sıcak havada cenazeye katılmaya uygun görülmediği için İsmailağa Cemaatinin Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu cenazeye katılmadı. Onu temsilen kardeşi ismail Ustaosmanoğlu Fatih Camisindeydi. Ayrıca Cemaatin önemli isimlerinde Kemal Efendi de namaza katıldı.

SİVİL JANDARMALAR EŞLİK ETTİ

İki sivil Jandarma Astsubay eşliğinde taziyeleri kabul eden Cübbeli Ahmet Hoca, cenaze namazını en önde kıldı. Ön sırada yer alan Cübbeli Ahmet Hocanın birinci derece yakınları dikkat çekti. Cenazeye katılan kadınlar, Fatih Camisinin avlusunun arka kısmında yer aldı.

TABUT GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Cenazenin ardından tabut güçlükle dışarı çıkarıldı. Hem cenazeye el sürmek hem de Cübbeli Ahmet Hocaya dokunmak isteyenlerin yüzünden izdiham yaşandı. İzdiham yüzünden tabut güçlükle dışarı çıkarıldı. Cübbeli Ahmet Hoca cenaze aracına bindi. Cenaze aracı kalabalığın içinde güçlükle ilerledi. Rabia Ünlü'nün cenazesi toprağa verilmek üzere Topkapı'daki aile kabristanına götürüldü.

ÖA,TT (SB) FOTOĞRAF - İstanbul / Fatih

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Ustaosmanoğlu Ahmet Mahmut Ünlü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title