Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan ses getirecek sözler: Çok vatan haini var, temizlik gerekebilir

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendi YouTube kanalı üzerinden çarpıcı ifadeler kullandı. Ünlü, "Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir" dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube hesabından yaptığı sohbetlerde ilginç çıkışlarda bulunmaya devam ediyor. Ünlü'nün son sözleri yine çok ses getirecek cinsten oldu. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bu haftaki sohbetinde "uyarılarda" bulundu.

"TEMİZLİK GEREKEBİLİR"

İnsanlara "lükse düşmeyin" uyarsında bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir..." dedikten sonra ekledi:

"İnsan kenarda köşede onun için ekmek alacak para koymalı. İnsan bir senelik ihtiyacını, temel ihtiyaç maddelerini, bozulmayacak mallardan kilerinde, ambarında bulundurmalıdır. Bu sünnettir. Un, şeker, kuru fasülye, nohut gibi..."

"ÇOK DİN-DEVLET DÜŞMANI VAR"

İşte Cübbeli Ahmet'in açıklamaları: Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir... Ne olur ne biter bilmiyorum ama "nakit" çok önemli bir şeydir. Bazı kere satacak malın olsa da ha dediğin zaman satamıyorsun. Birden bir piyasa çöküyor, evin var kaç tane aç kalıyorsun. Bir korona oldu kaç tane meslek yok oldu.

"İHTİYAÇLARINIZI KENARA KOYUN"

İnsan kenarda köşede onun için ekmek alacak para koymalı. İnsan bir senelik ihtiyacını, temel ihtiyaç maddelerini, bozulmayacak mallardan kilerinde, ambarında bulundurmalıdır. Bu sünnettir. Un, şeker, kuru fasülye, nohut gibi..."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (39)

rmzn00:

adam resmen savaş iç savaş çıkaracak sözler sarfediyor. ne demek temizlik gerekeyor. bunlar nasıl sözler!! savcıları göreve davet ediyoruz. !!! ( GERÇEK SAVCILARI )

112
28
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Türk milletine vatan sevgisini senmi ogreticen

77
54
yanıtYanıtla
kallanpa kallanpa:

Hukuk olmayınca böyle guguklar öter işte

79
51
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

maşallah hoca kendi alanı hariç herşeyle ilgileniyor.yakında hadiseyle düette yapar bu.

93
26
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

sizin tam olarak göreviniz ne.imamlık değil.siyaset değil.araştırmacımısınız yoksa.

88
24
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Çok doğru konuşmuş ama o listede kendi adıda olabilir. Dünya malına düşkün din adamı olmaz

78
29
yanıtYanıtla
Erkan :

Bir yillik yiyecek biriktirmek sünnetmis Peygamber efendimiz degil bir yillik bir günlük bile bir sey biriktirmemiştir. Hiçbir zaman yatagina tok girememiştir. Günlerce aç yaşamış devlet malindan bir lokma ağzina koymamistir. Böyle diyerek Peygamberimizi dünya malina tamah etmiş gibi gösteriyor kendince.

80
18
yanıtYanıtla
oguz:

kesinlikle katılıyorum genel bir temizlik şart hainler bayraksızlar azdıkça azdılar son zamanlarda

60
35
yanıtYanıtla
Servet BÖLÜK:

Bazı yorumlara bakıyorum da; yarası olan gocunur misali, sazan gibi atlamış ortaya din devlet düşmanları!!!

40
52
yanıtYanıtla
oguz:

tiktok sitesine girin bu ülkenin ekmegini yiyen ve bu ülkede yaşayan haınleri bayraksızları görün korkusuzca hakaret edip bu tıktok üzerinden biz vatan severleri tehdit edecek kadar ileri gidiyorlar bence de genel bir temizlık şart

66
25
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title