Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan lüks otellerde spa tepkisi: Kadın, göbeği ile diz kapağı arasını dokunduramaz

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, lüks otellerde spa yaptıran kadınlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ünlü, Müslüman kadınların, Müslüman olmayan kadınların yanında göbeği ile diz kapağı arasını örtmesi gerektiğini belirterek, "Masaj yapan kadın tamam. Göbeği ile diz kapağı arası kadının da kadına haramdır" ifadelerini kullandı. Ünlü ayrıca kadınların başka bir kadına dahi olsa göbek ile diz kapağı arasını ellettirmemesi gerektiğini söyledi.

Zaman zaman yaptığı açıklamalarda gündem olan Cübbeli Ahmet Hoca'dan yine çok konuşulacak ifadeler geldi. Haftalık olarak sohbet gerçekleştiren Cübbeli Ahmet Hoca, "Müslüman kadınların Müslüman olmayan kadınların yanında örtünmesi" gerektiğini savundu.

"GÖBEĞİ İLE DİZ KAPAĞI ARASINI KAPATMALI"

Otellerdeki spa hizmetlerine dikkat çeken Ünlü, "Kadın masaja gidiyor. Spa mı diyorlar? Spa mpa... İslami otele gidiyor orada masaj yaptırıyor. Masaj yapan kadın tamam. Göbeği ile diz kapağı arası kadının da kadına haramdır. O bölgeye kadar açtırmayacak, ellettirmeyecek" dedi.

"YANINDA ERKEK VARMIŞ GİBİ OTURACAK"

Ünlü, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu noktaya gelene kadar kadın ne? Endonezyalı. Dini ne? Budist. Budist kadının veyahut da Yahudi kadının veya Hıristiyan bir kadının masör bilmem ne gibi... Keyfi işleri konuşuyoruz. Bir zaruret meselesidir doktor bakabilir. Doktor avret yerine de bakar. Müslüman kadın Müslüman kadına ancak İslamın dışındaki bir dinden kadın aynı yabancı erkek hükmündedir. Kafire kadınların yanında da erkek varmış gibi oturacak."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Leonidas:

Alooooo git birşey icat et insanlığa bir yararın dokunsun gerekli bilgi zaten kutsal kitaplarda yazıyor ne show yapıyon.. Cüppeli hiç samimi değilsin yakındır tarikatların sonu cüppeli mal varlığın ne cüppeliiii

64
113
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Millet silmek için tuvalet kağıdı alamıyor Hocam sen diyorsun spa yağ masaj. Oldu mu şimdi olmadı. Belli ki sizin cemaatin hatunlarının keyfi yerinde

54
41
yanıtYanıtla
osmanlı:

Anlaşılan sende olmayan para millette var. SPA yapılan yerler için önce randevu alman gerekli. Sıra var yani.. aman bunları senin hafzalan almaz. Kafan basmaz..

yanıt5
yanıt10
metin:

İnsanlık adına çok faydalı uyarılarda bulunmuş hocamızı tebrik ediyorum. evet hanımlar artık sıpa mıpa yok.

63
31
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Dinimize kurana göre yaşamalıyız bu hukuk kuralları ile olmuyor ahlak kalmadı.bugun Çin bizden çalmış ahlak kurallarını kendine din yapmış adına konfüçyuz demiş bu pislik işler çinde yok...Müslüman yurdunu talan etmelerine fırsat vermeyeceğiz inşallah

49
42
yanıtYanıtla
Doğukan Kayan:

Hocam çok doğru söylüyor memlekette öyle çok spa var ki önüne gelen masöz olmuş asla yadırgamıyorum sistemin değişmesi lazım millet kolay parayı bu sistemin yüzünden kazanmak için ne hallere düştü yazık günah

52
35
yanıtYanıtla
KARAYEL:

sag olsun bunun gibi bozuntular sayesinde dinde bir büyüme ilerleme olmuyor.

31
46
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Ne gibi buyume bekliyorsun ki ?

yanıt18
yanıt12
osmanlı:

Karayel gibiler sayesinde tabiki dinde büyüme ve ilerleme olmaz. Yorumu bile karakteri ile uyumlu. Adam resmen dine dindarlara savaş açmış.

yanıt13
yanıt7
Mikail arman:

Karayel ismiyle yazan edepsiz, ukalalık yapma ve haddini.Îslami konularda hiç bir bilgisi olmayan insanların değerli Alimlere ve Hocalara hakaret etmeleri ahlâksızlık ve terbiyesizliktir ! Senin, eğitimin bilgi birikimin nedir? Ülkene, millete ve insanlığa ne katkın olmuş karayel.

yanıt16
yanıt7
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title