Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan kendisine AK Partili diyenlere yanıt: Siyasetle işim olmaz, dine imana bakarım

Güncelleme:

Son dönemlerde yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Cübbeli Ahmet Hoca, kendisini AK Partili olarak gösterenlere yanıt verdi. Açıklamasında siyasetle işi olmadığını ifade eden Cübbeli, "Banane AK Partiymiş bilmem ne partiymiş. Ben dine imana bakarım" dedi.

Son olarak Sezen Aksu hakkında yaptığı çıkışla gündem olan 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, yayınladığı bir videoda siyasetle işi olmadığını belirtti.

CÜBBELİ AHMET HOCA AK PARTİLİ Mİ?

Açıklamasında "Müslümanın çizgisi olacak" diyen Cübbeli, "Kafirlerle oturup kalkarsan sana da bir utanma geliyor. İşte Mustafa İslamoğlu kafalı. Sezen Aksu İslam'a karşı doğru konuşuyor diyor. Adem cahildir diyor. Tövbe. Ali Babacan AKP'deyken aleyhine konuşmazdın diyor. Haşa. Benim siyasetle işim yok. Efkan Ala var orada. Hala AK Parti'de MYK üyesi. Banane AK Partiymiş bilmem ne partiymiş. Ben dine imana bakarım" ifadelerini kullandı.

SEZEN AKSU'YA NE DEMİŞTİ?

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Cübbeli Ahmet Hoca, Sezen Aksu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Beşerin ilk babası ve ilk peygamber Adem Aleyhisselâm ve eşi Havva Validemize cahil diyecek kadar alçalan esfeller ve Allah-u Teâlâ'nın: 'Allah Âdem'e bütün isimleri (dilleri ve ilimleri) öğretti' buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhur ve gözde sanatçısı olarak kabul ediliyorsa artık Allah-u Teâlâ'nın bu toplumdan razı olup olmadığını anlamak için bu kıstas yeterlidir."

BABACAN'I DA YERDEN YERE VURMUŞTU

Cübbeli Ahmet Hoca'dan bir tepki de Sezen Aksu'ya destek veren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a gelmişti. Cübbeli, Babacan için de "Ali Babacan'ın, Sezen Aksu'nun Peygamber Atamıza ve Kıymetli Annemize yaptığı hakâreti fikir özgürlüğü çerçevesinde savunan tweeti çok mânîdârdır. Buna ancak şu yorumu yapabiliyorum; Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

UğuR DURAN:

Bunu soru olarak bile kabul etmemek lazım. Başka bir partiye oy vermesi mümkün değil. Nitekim Ülkede 72 çeşit Tarikatın bulunmasından rahatsız olmayan bir başka parti yok...

92
113
yanıtYanıtla
taner ipek:

Hepsi Müslüman olsa 72 çeşit olmaz

yanıt14
yanıt9
Zulkarneyn :

tarikatlerden rahatsız olacağınıza kadar, dinimize laf soyleyen bizden olmayanlardan rahatsız olmanız gerekirdi.

125
37
yanıtYanıtla
taner ipek:

Tarikatlar uydurmadır

yanıt11
yanıt26
Tevhid Sünnet:

Tarikatlar şirk yuvasıdır.maalesef oradakilerde müşriktir.Allah doğru yolu göstersin

yanıt2
yanıt0
baklavacı çeto :

ülkemizdeki bütün tarikatlar siyasetle ilgilenir cüppeli hoca ve genelde bunu doğrudan değil de dolaylı yoldan yaparlar.

75
85
yanıtYanıtla
Doğuş:

İktidar kim ise oralıdır.

58
61
yanıtYanıtla
PALA BABA :

değil. iki gün önce doğduğun için akp'den öncesini bilmezsin.

yanıt0
yanıt1
Melih Kılaç:

Vatanını seven desek ona

yanıt0
yanıt0
muro:

sonuc olarak oda bu ulkenin vatandasi ve bi partiye oyunu verecek A yada B takilmamak lazim.Ahmet kayanin solcu olduguna sagcilar takilmadan dinliyordu.

67
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title