Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan çok konuşulacak bir çıkış daha: Başımıza taş yağacak

Güncelleme:

Yaptığı çıkışlarla adından sıkça söz ettiren Ahmet Mahmut Ünlü, mart ayının sıkıntılı geçeceğini ifade etti. 15 büyük günahın bu toplumda alenen işlendiğini belirten Ünlü, "Şu lezbiyenlik, eşcinsellik işlerinden taş yağmak üzere, taş... Sahih hadisler buna işaret ediyor" dedi.

Rumi takvime göre mart ayının ilk çarşambasında dünyayı büyük felaketlerin beklediğine dair rivayetlere kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den dikkat çeken yorum geldi.

"MART AYI BİRAZ SIKINTILIDIR"

Mart ayını "Belaların arza indiği ay" olarak nitelendiren Ünlü, "Ulemâ buyurmuşlar ki, mart ayının ilk çarşambası, bu da Rumî takvime göre 12 gün sonra girdiğinden, 15 Mart Salı gününü çarşambaya bağlayan akşam agâh (bilgili haberdar) olmamız gerek. Gafillerden olmayalım. Mart ayı biraz sıkıntılıdır. Tehlike ve belalardan sakınmak için sürekli zikirle teyakkuzda olmak lazım. Belalar yağıyor! Şu lezbiyenlik, eşcinsellik işlerinden taş yağmak üzere, taş... Sahih hadisler buna işaret ediyor. 15 büyük günah bu toplumda alenen işleniyor. Belalar gelecek" ifadelerini kullandı.

"BU 15 MART OLAYI ÇOK ÖNEMLİDİR"

Bir senelik belalardan kurtulmak için 15 Mart gecesinin ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Ünlü, "15 Mart Salı'nın akşam namazını kıldıktan sonra hemen tesbihi elinize alıyorsunuz. 8-10 madde var onları yapıyorsunuz. 12 Fatiha, 100 besmele, 10 La Havle'i Şerif ve salavatlar var. Bu 15 Mart olayı çok önemlidir. Belalardan kurtulmak için bu geceye değer verilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

UğuR DURAN:

Ya şu adamın safsatalarına halk pirim verdikçe adamın cebi doluyor... Parayı vurunca da saçmaladıkça saçmalıyor... Şu cahil gürebayı atın artık ekranlardan.

19
78
yanıtYanıtla
ramazan şahin :

SİZLER GİBİLERİN SAYESİNDE HOCA. İNŞALLAH ERİMİŞ DEMİRİ DE YAĞDIRIRSINIZ.

10
33
yanıtYanıtla
Mazlum Yeşilyaprak:

Memlekette taşmı kaldı ki yağsın hepsi beton oldu belki beton yağar

10
17
yanıtYanıtla
mehmet can:

O taşlar İnşallah bu günahlara bulaşanların, destekleyenlerin, uyarıldıkları halde oralı olmayan ve bu hocanın arkasından sallayanlar haricindekilere yağmaz... Adam hakkı söylüyor ama dinleyene. GÖRENE GÖRENE! KÖRE NE?

9
15
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Senin başına yağsın taş, bizi karıştırma. Sana ne oluyorsa olsun sıfatsız adam!

10
12
yanıtYanıtla
Bb Hhhh:

Taş yağsa yine iyi. Lut kavmi gibi helak olacaz. İnsanlar artık igrenilecek seviyeye gelmiş.Her türlü sapıklık normalleşmiş. bu sapitmislar yüzünden inşallah iyi ve temiz insanlarda helak olmaz.

11
5
yanıtYanıtla
mehmet can:

ne söylüyorsa Doğru söylüyor. Bu memleket değil sadece dünya pislik içinde. Şimdi geçin dalganızı sallayın hocanın arkasından. Sizin bilmediklerinizi biliyor, okuyor, görüyor. Hanginiz Hadis diye bir ibare okudunuz acaba boş işkembeden sallayın arkasından. eline su dökemessiniz

12
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kim o ulema acaba adi ismi cismi bellimi habire kübra-i iskembeden bir seyler salliyorlar kendileri islama degil islami kendilerine uyarliyorlar ulema seyh sih hadis diyerek kendi fikirlerini beyinlere yerlestiriyorlar tabiki yüce dinimiz escinselligi lezbiyenligi yasaklamis kuranda yazdigina göre ulemaya ne ihtiyac var acaba 15 martta bir sey olmazsa ne olacak?

5
8
yanıtYanıtla
Doğuş:

Yağarsa seninkine yağar

5
6
yanıtYanıtla
Abdullah :

Bu kafayi yemiş kim dinliyor bunu

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title