Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca, "Çocuklarınızı İmam Hatip'e Vermeyin" sözlerine açıklık getirdi: Erkek hocalar, adet olan kızlara zorla Kur'an-ı Kerim okutuyor

Güncelleme:

İmam hatiplerde yaşanan sorunları dile getirdiği için kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, kızı imam hatip lisesine giden bir baba ile yaptığı konuşmayı anlatarak "Kız çocuğu adet halinde. Erkek hoca, gelmiş çocuğu zorluyor. Ya ben adet halindeyim demek zorunda kalıyor, yüzü kıpkırmızı olmuş, ağlayarak çıkmış sınıftan" ifadelerini kullandı.

Konuk olduğu CNN Türk canlı yayınında "Çocuklarınızı imam-hatiplere göndermeyin, düz ortaokul ve liselere gönderin, daha az hasarla çıkarlar" şeklinde bir ifade kullanan Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri büyük tartışma yaratmıştı.

"ADET HALİNDEYİM DEMEK ZORUNDA KALIYOR"

Son sohbetinde bu çıkışı neden yaptığını anlatan Cübbeli, şu ifadeleri kullandı:"Adet halindeki kızlarımıza imam hatiplerde bazı hocalar, kız çocuğu adet halinde... Erkek hoca, oku bakalım Kur'an'dan şurayı.. Kızcağız mırın kırın ediyor. Bunu babası anlattı.. Niye okumuyorsun, oku.. Bilmem ne.. Yahu anlasana be ya! Bir şey diyeceğim şimdi ya. Ne anlayışsız bir adamsın, inat, reformist. Çünkü abdestsiz Kur'an tutulur kafasında bazıları... Gelmiş, çocuğu zorluyor. Müsait değil anlasana... Okuyacaksın... Bağırıyor çocuğa... Ya ben adet halindeyim demek zorunda kalıyor, yüzü kıpkırmızı olmuş, ağlayarak çıkmış sınıftan.

"ÇARŞAFLA GİDİP BAŞI AÇIK ÇIKAN VAR"

Çarşafla gidip başı açık çıkan var. Kaç kişi telefon etti, bildirdi. Efendim, kız kardeşimiz gönderdim; çarşafla gitti, başı açık çıktı geldi. Biz imam hatiplere kurumsal olarak karşı değiliz. Kapanmasından taraftar değiliz. Ama madem burada din ilmi hizmeti veriliyor, burada itikat bozukluğuna mahal olamaz. Çünkü, Cemil Kılıç denen adam, senelerce Sarıyer İmam Hatipte hocalık yaptı. Diyanet'in tümüne kafir diyor, Tayyip Bey'e kafir diyor.. Yahudi'nin kafasına hizmet eder tam bir proje adamı..

"SARSMAK İÇİN, KENDİNİZE GELİN DEMEK İÇİN DEDİM"

Ben asla kurumların düşmanı değilim. Göndermeyin demedim. Ama bu bir sallamak için bir sarsmak için, bir kendinize gelin demek için. Ağzımdan öyle çıktı. Bazı kişilerin yaptığı, tümüne mal edilmez. Haklısınız..."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Haberler

500

Yorumlar (33)

Mehmet Emin Yılmaz:

Ey cübbeli kimin tefini çalıyon? Kimin davulunu çalıyon? Yoksa imam-hatip düşmanı olanların maşasımısın? Konuşdukda batıyorsun itibarını kaybediyorsun sus sus

74
277
yanıtYanıtla
Burak Tufan:

Ne boş bir yorum . Deist atesit hocalar dahi var imam hatiplerde ilahiyatlarda.asil masa olmaya en yakın insanlar sizin kafadakiler. Veya en kötü bir ev almak için krediyle ev almak caiz diye fetva verirler.

yanıt138
yanıt78
Alikemal Serç:

Adam doğru söylüyor. Dini yıkmak içşn kurulmuş o okullar. Sen limsin ki

yanıt8
yanıt1
Murat Çevik:

Tef çalmayı siz daha iyi biliyorsunuz. Bizim imamhatiplere kız gönderme sebebimiz Müslüman olup, müslüman yaşayabilmesi içindir. Geçen gün erkek hoca beden eyitimi dersi veriyodu. Soruyorum ey müslümanlar CAİZMİ......

yanıt3
yanıt6
Murat Denizci :

Erkek öğretmenler kızları zorla okutunca, öğrenciler ağlıyor! Kadın öğretmenler zorlayınca, öğrenciler ağlamıyor mu? Nasıl bir laf bu Cübbeli? Kafanız bayağı karışmış gibi... Önceki yanlışı düzelteyim derken; işleri iyice sarpa sardırmışsın!

53
188
yanıtYanıtla
Burak Tufan:

Bir adamın kendisine anlattığı durumu anlatıyor adam . Orada erkek öğretmen denmiş onu söylüyor. Velhasıl kız öğrenci kadın öğretmene regliyim diyebilir.erkek öğretmene diyebilir.

yanıt0
yanıt0
Alikemal Serç:

Kadına adetim diyebilir. Erkek olunca iş başka

yanıt0
yanıt1
Doğan Dağyar:

Gardaş çünkü bir kiz bir kadın öğretmene rahatça söyleyebilir rahatsizligini anladın senin kafa karışmış belliki güzelce oku

yanıt8
yanıt0
Cemalettin Solaçeken :

Müslümanlığı cübbeyle sarık giymek zannedenler Ebu Cehili görseler hoca efendi diye elini eteğini öperlerdi... cüppeli Ahmet de aynen o kafa

72
128
yanıtYanıtla
Burak Tufan:

Müslümanlık olarak değilde sünnet olarak yapıyorlar. Asıl sizin tayfa hangisi oluyor hiç bir farz vacip sünnet yapmayıp kalbim temiz tayfası mi?

yanıt4
yanıt4
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title