Haberler

Cübbeli Ahmet, erkek erkeğe tokalaşmayı tehlikeli buldu: Cinsel meyil duyar

Güncelleme:

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Cübbeli Ahmet, bu kez de iki erkeğin tokalaşmasıyla ilgili sözleriyle dikkat çekti. İki erkeğin tokalaşmasından cinsel meyil doğabileceğini söyleyen Cübbeli Ahmet, "Tokalaşmada tehlike var. Çünkü neden? Belki bir adam karşı taraftaki adama cinsel meyil duyar onunla da tokalaşma bahanesiyle elini bırakmaz." dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube kanalında yayınladığı 'Tokalaşma' videosuyla dikkat çekti. Cübbeli Ahmet, iki erkeğin birbiriyle selamlaşmak anlamında tokalaşmasını tehlikeli olarak yorumladı. Ünlü, iki erkekten birisinin tokalaşma sırasında cinsel meyil duyabileceğini söyledi.

Ünlü konu hakkında şunları söyledi:

"Bir sınıf var. Musâfaha ederler. Musâfaha derken, şimdiki tabirle tokalaşma. Ama tehlike var. Çünkü neden? Belki bir adam karşı taraftaki adama cinsel meyil duyar. Bu camide de olabilir, tekkede de olabilir, Mekke'de de olabilir, insan olan her yerde her şey olabilir.

"BAKTIN ŞÜPHELENDİN, ÇEK ELİNİ"

Sünnette vardır; o elini bırakmadan sen bırakmayacaksın. Baktın şüphelendin, çok aşırı bir samimiyet oldu yani. 10 sevap eksik olsun diyerek çek elini. 'Kaç sevaptan kurtul günahtan' lafını kitapta görmedim ama mantığıma uygun düşüyor"

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

serdar sarıer:

sözde hoca hacı sana söylenecek çok söz var da neyse devran sizin devranınız

93
22
yanıtYanıtla
Ali:

Benim bildiğim efendimiz ve sahabiler bir birlerini gorduklernde sarılıyorlar.şimdi ne alaka bir insanın kalbi nasilsa karşıdakinide öyle bilirmiş.adam sapıksa eğer tokalasmadan da gözü ile de keser :) sayın Ahmet ünlü namı diğer cübbeli yapma böyle şeyler.bizim millet biraz saf .dinle alakalı ne dense inanıyorlar çünkü ikra suresinin ilk ayetini bilmiyorlar;)

106
6
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Sapıklığın da bir sınırı var; böylesine toplum ahlakına zarar veren kişilerin saf duygulu Anadolu insanını etkilemesine bir son verilmesi lazım artık.

94
17
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Kimse elini tutarken boyle birseyin hisseettigini sanmiyorum. ama bundan sonra aklina gelir. sacma sapan detaylar

98
2
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Cehennemde şeytan yok. Hepsi burada, dünyada.

93
5
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Tövbe tövbe yok daha neler

92
4
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

yok artık adamlar birbirlerine de halleniyor.. hocaa yavaşşşş

85
9
yanıtYanıtla
balabey aziz:

Hocam haydar dümenin yerine siz cinsellikle ilgili yazı yazsanız daha çok ünlü olursunuz

71
15
yanıtYanıtla
Bekir:

Dervişin fikri neyse zikri de odur!!!

78
5
yanıtYanıtla
J yuc:

IKI INSAN MEDENICE TOKALASIYOR KONUYU NEREYE CEKIYOR BU ISLAM DINI GERCEKDEN SAPKINCA.

39
37
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title