Haberler

Cübbeli Ahmet'ten canlı yayında çok tartışılacak idam çıkışı: Bunları Sultan Ahmet'te sallandıracaksın

Güncelleme:

Gündemdeki kadın cinayetleriyle ilgili TV100 ekranlarında çıktığı bir programda konuşan Ahmet Mahmut Ünlü, "Çok caydırıcı cezalar verilmesi lazım. Hatta öldürürse idam getirilsin. Vurmanın ayrı bir cezası olur ama öldürme varsa bunların kesinlikle Sultan Ahmet Meydanı'nda sallandırılması lazım" dedi.

TV100 ekranlarında yayınlanan Ertan Özyiğit'in moderatörlüğü yaptığı Kayıt Dışı programına Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü konuk oldu.

"ÇOK CAYDIRICI CEZALAR VERİLSİN"

Son zamanlardaki kadın cinayetleri hakkında açıklamalarda bulunan Ünlü, "İstanbul Sözleşmesi'nin içinde kadın hakları vardı. Biz de katılıyorduk, içeriğinin bazılarına. Mesela şimdi kadınları öldürüyorlar. Çok caydırıcı cezalar verilmesi lazım. Hatta öldürürse idam getirilsin" dedi.

"SULTAN AHMET'TE SALLANDIRILMASI LAZIM"

Açıklamalarının devamında ise Ünlü, "Vurmanın ayrı bir cezası olur ama öldürme varsa bunlar kesinlikle Sultan Ahmet Meydanı'nda sallandırılması lazım. Bu zaten Allah'ın emridir. Cinayet işlemiş" ifadelerine yer verdi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

cevat demir:

Sen önce otur senin peşinden gidenleri sallandır.Bizzat senin peşinden giden evli 2 çocuklu şahis evli 2 çocuklu kadinla zina yapti.Belgeli ispatlı yasamiş biriyim .4 e kadar yolu var deyip yemedikleri halt yok pesine takilanlardan haberin yok tabi.Git onlari sallandir once sonra gel

23
63
yanıtYanıtla
vural:

Zoruna mı gitti sen de mi onlardansın rahatsız oldun?

yanıt4
yanıt0
Es ruzgar:

Ahmet hoca haklı idam olmalı bu nalet katiller ,,devletin yaşatmaya hakkı yok sehirin merkezinde asilmali bu kanibozuk lar

64
4
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Konuşma hazzı ile Cübbeli'nin frenleri boşalıyor bazı bazı...

15
18
yanıtYanıtla
Bayram Alptekin:

Çoştun hocam çoştun kim tutar seni

28
4
yanıtYanıtla
pentakill lol:

çocuk istismarcılarını, kadın tacizcilerini, tecavüzcüleri, kadına şiddet uygulayanları, erkeğini aldatan kadınları bunları da sallandıracaksın hoca.

30
1
yanıtYanıtla
sivaslı 58:

Idam gelmeden bu ulke duzelmez

23
3
yanıtYanıtla
Kuman:

Ahmet hocam! Allah sağlık sıhhat versin! Sesimiz oldun. Bilerek öldürmenin hapis cezasını mı olur? Vicdan sahiplerine sesleniyoruz! Bilerek öldüren kim olursa olsun yaşama hakkı olmamalı...

20
1
yanıtYanıtla
Vasco KKK TURBO:

Vatanhainleri ile beraber asmak lazım

19
0
yanıtYanıtla
Murat Ulak:

Katılıyorum ahmet beye.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title