Haberler

Cübbeli Ahmet: Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine, 2 puanları yok 34 mebus aldılar

Güncelleme:

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 14 Mayıs seçimlerinde DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin CHP listelerinden 34 vekil çıkarmasıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Cübbeli Ahmet sohbet toplantısında "Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine. 2 puanları yok 34 mebus aldılar CHP'den" ifadesini kullandı.

14 Mayıs seçimlerinde ittifak protokolü kapsamında DEVA Partisi'nden 25, Saadet Partisi'nden 24, Gelecek Partisi'nden 19, Demokrat Parti'den 3 ve İYİ Parti'den 5 isim CHP listelerinden seçime katıldı.

34 İSİM VEKİL SEÇİLDİ

CHP listelerinden aday gösterilen 25 DEVA Partili isimden 14'ü, 19 Gelecek Partili isimden 10'u ve 24 Saadet Partili isimden 10'u Meclis'e girdi.

CÜBBELİ AHMET'TEN ÇOK KONUŞULACAK ÇIKIŞ

Seçimde özellikle DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin CHP logosu altında girdikleri seçimden 34 vekil çıkarmaları gündem yaratırken, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de sohbet toplantısında bu konuya değindi.

"SOLCULARA TAVSİYE EDİYORUM, AKLINIZI BAŞINIZA ALIN"

Cübbeli Ahmet, "Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine. 2 puanları yok 34 mebus aldılar CHP'den. Allah Allah… Bu sağcılar devamlı solculara kazık atıyor. Solculara tavsiye ediyorum, aklınızı başınıza alın. Siz nasıl solcusunuz, sağcılara aldanmayın. Sağcılarda kazık atma huyu gelişmiştir. Buna dikkat edin. Bu solcular ne zaman akıllanacak?" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Ahmet Mahmut Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Mehmet Karacabey:

Din alimi olduğunu iddia edipte ağzından bu kadar pis laf çıkan bi bu adamı gördüm ben, bu nasıl bir üsluptur arkadaş ya.. biz kahvehanede bile böyle seviyesiz laflar etmiyoruz birbirimize.. Ayıptır hoca ayıp ayıp, biraz üslup lütfen.

85
145
yanıtYanıtla
Tumbak:

Bu sözde sakkallı sarıklı kisilerin dinle alakaları yok! Din üzerinden para kazanan dinsizler. Ingilterede 55 yıldır ikamet ediyorum. Bir papazı veya din adamınIn gazetelerine yorum yapığnıveya televizyona çıkıp siyaset yaptığna gömedim.

yanıt68
yanıt104
Mehmet Vatandaş:

Din alimi mi??? Hangi konuşmasında din var:)))

yanıt11
yanıt19
Mehmet YILMAZ:

Hoca siyaset yapma sen ya. Allah için insanları Allah yoluna çağır. Siyaset yapma. Böyle yaparak insanları kendinizden soğutuyorsunuz.

85
107
yanıtYanıtla
Yusuf Can:

Bunun hoca olduğunu kim söylemiş

yanıt30
yanıt55
Medeni Bingöl:

Sahte müslüman sen kim Politika kim Karanliklarin icinde kusmaya devam et Sagci olmak normal Ama ondan önce insan olmak sendede bu Hic bir zaman olmayacak

53
116
yanıtYanıtla
Muhammed KOÇ:

Sahte müslüman olduğunu nerden biliyorsun. Kalbini yarıp da içine mi baktın ?

yanıt21
yanıt12
Rahim:

Adam dogru soylemis

113
23
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Onların hesap uzmanı bu kadar derin ileri görüş, bilgi ve beceriye sahip ondan, ganimettir helâldir ..))

72
18
yanıtYanıtla
ERKAN :

İŞİNİZ BU ZATEN İNSANLARA KAZIK ATMAK

38
45
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title