Haberler

ÇÜ Rektörü, Azerbaycan STEAM Festivali'nde şampiyon olan takımı kabul etti

Güncelleme:

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Uluslararası STEAM Azerbaycan Festivali'nde şampiyonluğa ulaşan ve en mükemmel takım ödülünü alan 1.5 Adana AITO Sualtı Robot Takımını makamında kabul etti. Tuncel, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 15 farklı kategoride 11 ülkenin katıldığı yarışmada başarı elde eden takımı tebrik etti. Yarışmayı yüksek skorlarla tamamlayan takımın başarısından gurur duyduğunu belirten Tuncel, bilim ve teknoloji çalışmalarının her zaman destekçisi olacaklarını kaydetti.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Uluslararası STEAM Azerbaycan Festivali'nde şampiyonluğa ulaşan ve en mükemmel takım ödülünü alan 1.5 Adana AITO Sualtı Robot Takımını makamında kabul etti.

Tuncel, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 15 farklı kategoride 11 ülkenin katıldığı yarışmada başarı elde eden takımı tebrik etti.

Yarışmayı yüksek skorlarla tamamlayan takımın başarısından gurur duyduğunu belirten Tuncel, bilim ve teknoloji çalışmalarının her zaman destekçisi olacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Çukurova Üniversitesi Çukurova Üniversitesi Meryem Tuncel Azerbaycan Adana Steam Bakü Eğitim Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title