Haberler

Çorum Valiliğine Ziyaret

Güncelleme:

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ve beraberindeki heyet eski Erbaa Kaymakamı şimdi ki Çorum Valisi Sabri Başköy'ü makamında ziyaret ettiler.

Misafirlerini kapıda karşılayan Çorum Valisi Sabri Başköyü, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan , beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü ,il Genel Meclis Üyeleri, Kaymakamlık Müdürleri ve Köy Muhtarlarından oluşan heyet Vali Sabri Başköy'ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılı dileklerinde bulundular.

Vali Başköy,

"Sizleri , eski mesai arkadaşlarımı,ilimizde ağırlamaktan ve ziyaretinizden çok memnun oldum.Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim."dedi.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise;

"Erbaa'mıza yapmış olduğunuz güzel hizmetlerinizi unutmadık. Komşu ilimiz olan Çorum Valiliğine atanmanız bizleri çok mutlu etmiştir.Eminiz ki Çorum'a da çok güzel ve büyük hizmetler yapacaksınız."dedi.

Erbaa'dan giden heyet ile yakından ilgilenen Vali Başköy,misafirleri ile valilik binası önünde birde hatıra fotoğrafı çektirdi.Erbaa'dan gelen heyeti tek,tek otobüse kadar uğurladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Sabri Başköy Erbaa Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title