Haberler

Çorum haberi | Dodurga Belediye Başkanı Aydın'ın acı günü

Güncelleme:

Çorum haberler: Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ın annesi Güleser Aydın, tedavi gördüğü Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ın annesi Güleser Aydın, tedavi gördüğü Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Güleser Aydın'nın (85) cenazesi, ikindi namazından sonra Dodurga Kızılkanat Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Güleser Aydın'ın cenaze namazına AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya ile Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilçe belediye başkanları, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, siyasi parti ve STK temsilcileri, akraba ve yakınları ile ilçe halkı katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dodurga Çorum Aydın Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title