Haberler

Çorum Çorum Belediye Başkan Yardımcısıyabacıoğlu Gizemli Kıza Özel Yapılmadı

Çorum Belediye Başkan YardımcısıYabacıoğlu Gizemli kıza özel yapılmadıÇorum'da Ulu Mezarlık'ta genç bir kızın geceleri bir mezarın başına gelip olayı sonrasında mezarlığa gidip incelemelerde bulunan Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Maalesef gizemli kız demek istemiyorum.

Çorum Belediye Başkan YardımcısıYabacıoğlu Gizemli kıza özel yapılmadı

Çorum'da Ulu Mezarlık'ta genç bir kızın geceleri bir mezarın başına gelip olayı sonrasında mezarlığa gidip incelemelerde bulunan Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Maalesef gizemli kız demek istemiyorum. Ancak, bu olay sonrası tüm dikkatler Ulu Mezarlığa çevrildi. Sanki Ulu Mezarlık'ta yapılan ışıklandırmalar hatta diğer çalışmalarımız gizemli kıza özel yapılmış gibi bir durum ortaya çıkarıldı. Kesinlikle bir durum söz konusu değildir dedi. Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık'ta geçen 26,27,28 Nisan gecelerinde mezarılğa gelerek bir kabrin başında ağlayan ardıdan görevlileri görmesi sonrasında da kaçan genç kız olayı sonrasında Çorum beleiyesi Mezarlıklardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Mezarlıklar Müdürü Aydemir Altınörs, söze konusu mezarlığa giderek incelemelerde bulundu.

İnceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Yabacıoğlu, Ramazan ayı içerisinde çiçek ve gül dikimini hatta ağaçların budanması ayrıca ışıklandırma çalışmalarını yapıyoruz. Bu senede aynı çalışmayı yaptık. Bu hizmetlerimizi devam ettirdik. Eksik olan ışıklandırma çalışmamızı da tamamladık, Maalesef gizemli kız demek istemiyorum. Ancak, bu olay sonrası tüm dikkatler Ulu Mezarlığa çevrildi. Sanki Ulu Mezarlık'ta yapılan ışıklandırmalar hatta diğer çalışmalarımız gizemli kıza özel yapılmış gibi bir durum ortaya çıkarıldı. Kesinlikle bir durum söz konusu değildir. Ulu Mezarlıkta aydınlatma sistemi zaten vardı o sistem biraz daha güçlendirildi. Mezarlıklarımız aydınlık olduğu sürece rahat izleme yapılabilecektir. Kameralarımız daha iyi görecektir. Yanlış durumlara karşı da gözetim altında tutulabilecektir diyerek sözlerine şöyle devam etti Biliyorsunuz son günlerde gizemli kız olayı var. Bulunduğunu biz biliyoruz. Sizler de biliyorsunuz. Vatandaşlarımızda biliyor. Maalesef dışarıdaki insanlar bu durumdan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Her dumandan bir mana çıkarılmaya çalışılıyor. O kızımızın ruh sağlığı problemleri var. Fatma Çiftçi mezarının başına gelip ağlayan o kızımızın Çiftçi ailesiyle de bir yakınlığı söz konusu değil. Bunun haricinde bulundu bulunmadı gibi bir durum söz konusu değil. Valilik, emniyet, belediyemiz ve basın bu konuda üzerine düşen görevi yaptılar öyle bir gizem falan yok. Biz Çorum'umuzu hak ettiği gibi tanıtmak istiyoruz. Ayrıca belediye olarakta binlerce aileye yardımda bulunuyoruz. Kızın ailesine şuana kadar her hangi bir yardım edilmedi. Talep olursa elbette ederiz. Güvenlik açısından ailenin ortaya çıkması doğru değil. Eğer bu ailemizin de yardımı ihtiyacı varsa elbette belediye olarak üzerimize ne düşerse yapılacaktır. Kızla kendilerinin açıklamaları var. Emniyet valilik üzerine düşeni yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çepni Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title