Haberler

Çorlu'da Parkta Yangın Çıktı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Halide Edip Adıvar Parkı'nda çocuk oyun gruplarında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, polis ekipleri soruşturma başlattı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, parktaki oyun alanlarının kimliği belirlenemeyen kişilerce yakıldığını belirterek, adli makamlara bildirilen konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir parkta bulunan çocuk oyun gruplarında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Rumeli Mahallesi Halide Edip Adıvar Parkı'nda bulunan çocuk oyun gruplarında yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

"Adli makamlara bildirilen konunun takipçisi olacağız"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, parktaki oyun alanlarının henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce yakıldığını, bu nedenle şikayetçi olduklarını belirtti.

Parkı en kısa sürede eski haline getireceklerini ifade eden Sarıkurt, "Çocuklarımızın en güzel anlarını yaşadığı bu parkın yangın sonrası görüntüsü bizleri de çok üzdü. Adli makamlara bildirilen konunun takipçisi olacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Halide Edip Adıvar Halide Edip Adıvar Ahmet Sarıkurt Tekirdağ İtfaiye Çocuk Çorlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title