Haberler

Comodo Mustafa V. Koç Liderlik Ödülünün Sahibi Oldu

Türk-Amerikan İş Konseyi (ATC) ile Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından her yıl Washington'da düzenlenen toplantılarda bu yıl ilk kez "Mustafa V.Koç Liderlik" ödülü verildi.

Türk-Amerikan İş Konseyi (ATC) ile Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından her yıl Washington'da düzenlenen toplantılarda bu yıl ilk kez "Mustafa V.Koç Liderlik" ödülü verildi. Ödülün sahibi, Türkiye'de en büyük Amerikan Ar-Ge yatırımı yapan siber güvenlik firması Comodo'nun CEO'su Melih Abdulhayoğlu oldu.

Bu yıl 25.si gerçekleşen ATC-TAİK Washington toplantısına Türkiye dünyadan önde gelen işadamları ve yöneticiler katıldı. Toplantılarda bu yıl, genç yaşta hayatını kaybeden Mustafa Koç adına 'liderlik' ödülü verildi. Koç Holding yönetim Kurulu üyesi Caroline Koç'tan ödülü alan Comodo CEO'su Melih Abdulhayoğlu oldu.

"Mustafa Koç'un da bize verdiği ilhamla sadece Türk-ABD ilişkilerinin canlanmasına değil, Türk pazarının dünya pazarlarıyla buluşmasına katkı sağladık, sağlamaya devam edeceğiz" diyen Abdulhayoğlu, Comodo olarak Ar-Ge yatırımlarını sürdüreceklerini, çünkü başarının bu yatırımlardan geçtiğini ekledi.

"Mustafa V.Koç Liderlik" ödülünün Türk iş dünyasının gerçek ilham kaynağı ve lideri Mustafa Koç adına verildiğine dikkat çekten Türk-Amerikan Konseyi Başkanı ve CEO'su Howard G. Beasey, "Melih Abdulhayoğlu; Türkiye, Amerika ve bütün dünyada dijital işlemler yapılırken siber dünyanın güvenilir olması için kendini global yeniliklere adamış bir isim. Abdulhayoğlu'nda adeta Musta Koç'un yenilikçi ve dinamik ruhu yaşıyor" dedi.

TAİK Başkanı Ekim Alptekin de, bir teknoloji şirketi olarak yüksek kalitede hizmet sağlayan Comodo'nun dünyanın dört bir yanında durmaksızın gerçekleştirdiği Ar-Ge yatırımlarıyla Mustafa Koç'un girişimci vizyonunu yaşattığını söyledi. Alptekin, Comodo'nun çalışmalarının Türk-Amerikan ilişkilerinde rol model olduğuna da vurgu yaptı.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Caroline Koç Koç Holding Washington Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title