Haberler

ÇOCUKLARININ YANINDA EŞİNİ EŞARPLA BOĞARAK, KUZENİNİ DE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Güncelleme:

DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde Y.Ö., 2 çocuğunun yanında eşi S.Ö'yü eşarpla boğdu, kendi kuzeni M.T'yi de bıçaklayarak öldürdü.

DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde Y.Ö., 2 çocuğunun yanında eşi S.Ö'yü eşarpla boğdu, kendi kuzeni M.T'yi de bıçaklayarak öldürdü. Y.Ö., çocuklarını akrabalarına bıraktıktan sonra polise teslim oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Kemaliye Mahallesi 1'inci Gülbaran Caddesi'nde meydana geldi. Y.Ö., evde 2 çocuğunu gözü önünde henüz belirlenemeyen nedenle eşi S.Ö.?yü eşarpla boğarak, kendi kuzeni M.T.?yi de bıçaklayarak öldürdü. Y.Ö., çocuklarını alıp, akrabalarına teslim ettikten sonra Ergani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.Y.Ö'nün ifadesi doğrultusunda eve giden polis ekipleri S.Ö. ve M.T.?nin cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Y.Ö'nün emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ergani Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title