Haberler

Çocuk Yunuslardan, Teknede Keman Konseri

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168.yılı etkinlikleri kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nce yaşları 4 ile 18'den oluşan Irak ve Ukrayna'dan da gelen 50 kişilik Yunus Çocuk Orkestrası tekne turunda keman konseri verdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yılı etkinlikleri kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nce yaşları 4 ile 18'den oluşan Irak ve Ukrayna'dan da gelen 50 kişilik Yunus Çocuk Orkestrası tekne turunda keman konseri verdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yılı etkinlikleri kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nce yaşları 4 ile 18 arasında değişen 'Yunus Çocukları Orkestrası' konser verdi. Bu yıl ilk kez Irak ve Ukrayna'dan da davet edilen çocuk kemancılarla birlikte düzenlenen tekne turunda minik kemancılar sahil boyunca Antalyalılara unutulmaz bir konser verdi.

Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın da yer aldığı etkinlikte teknenin geçişi sırasında kıyıda bulunanlardan büyük alkış alan minikler, konserde çeşitli türkülerden, yabancı birçok esere yer verdi. Minik kemancı grubunu 3 yıl önce kurduklarını hatırlatan Emniyet Müdürü Sağlam, "Toplamda 150 kemancımız var. Sahil boyunca sahildekilere müzik ziyafeti yapalım istedik. Özellikle fırsat eşitsizliğinde yetenekli çocukların eğitilmesi ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması için" dedi.

Minik kemancılardan Boran Papak, sahil boyunca vatandaşlara müzik ziyafeti çektirdiklerini söylerken, 13 yaşındaki Seray Bükeyokay ise keman çalarak kendimi daha dinamik hissettiğini belirtti. Ayrıca polis ekipleri, denizden bot ve havadan ise helikopterle konsere eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sağlam Antalya Ukrayna Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title