Haberler

Çocuk Kavgasında Minibüsle Ezilerek Öldürüldü

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'nde, çocukları tartışan akraba 2 aile arasında çıkan kavgada 47 yaşındaki Mevlüt Taş, minibüsle ezilerek öldü, 6 kişi ise taş ve sopalarla yaralandı.

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'nde, çocukları tartışan akraba 2 aile arasında çıkan kavgada 47 yaşındaki Mevlüt Taş, minibüsle ezilerek öldü, 6 kişi ise taş ve sopalarla yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bozova'nın Denizbacı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbirlerine akraba olan ve aynı soyadı taşıyan Taş ailesi fertleri, çocuklarının kavga etmesi nedeniyle tartışmaya başladı. Kısa süre içerisinde 2 ailenin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada öfkelenen Ali Taş, kullandığı 46 ZU 346 plakalı minibüsünü kavgaya karışanların üzerine sürdü. Ali Taş'ın minibüsüyle çarptığı 47 yaşındaki Mevlüt Taş olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer kişiler de birbirlerine taş ve sopalar ile saldırmaya başladı. Köylülerin engel olamadığı kavga, ihbar üzerine gelen jandarmanın müdahalesi ile sonlandırıldı. Kavga sırasında taş ve sopalarla Mehmet Emin Can, Salih Can, Halil Polat, Mehmet Emin Taş, Arif Taş ile Mahmut Taş otomobillerle Bozova ve Şanlıurfa'daki hastanelere götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, yaşamını yitiren Mevlüt Taş'ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı olay sonrası jandarma, köyde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa / Bozova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bozova İlçesi Mahmut Taş Şanlıurfa Ali Taş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title