Haberler

Çıplak Fotoğraflı Şantaj İddiası Emniyete Takıldı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, çıplak fotoğraflarını çektikleri bir vatandaştan para sızdırdıkları iddia edilen zanlılar gözaltına alındı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, çıplak fotoğraflarını çektikleri bir vatandaştan para sızdırdıkları iddia edilen zanlılar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne başvuran 61 yaşındaki H.Ö, şantaj tuzağına düştüğünü söyledi. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler, önceki gün ilçeye bağlı Yalıntaş'ta bir otomobili durdurarak arama yaptı. Otomobilde bulunan K.Ö. ve İ.Ö. isimli kardeşleri gözaltına alan ekipler, araçtaki bir pompalı tüfek ve fişeklere el koydu. Gözaltına alınan iki kardeşin verdiği bilgiler doğrultusunda 40 yaşındaki K.A. isimli kadın da gözaltına alındı.

İddialara göre, H.Ö, kamyonuyla Balıkesir'in Dursunbey ilçesine gidecekken, uzaktan akrabası olduğu iddia edilen K.A. isimli kadın H.Ö'ye kendisini de Dursunbey'deki köyüne götürmesini rica etti. K.A'nın akrabası oldukları iddia edilen ve kamyonu otomobille takip eden K. ve İ.Ö. isimli kardeşler, yol kenarında duran kamyonun kapısını aniden açarak, çiftin çıplak fotoğraflarını çekti.

Ellerindeki çıplak fotoğraflarla H.Ö'ye şantaj yapan iki kardeş, fotoğrafları şahsın eşine ve ailesine göndermekle tehdit ederek yaklaşık 110 bin TL aldı. Geçen hafta son olarak kardeşlerin kendisinden 100 bin TL istediğini ileri süren H.Ö, emniyete başvurdu. Emniyette ifadeleri alınan K.Ö. ve İ.Ö. kardeşler, verdikleri ifadede kendilerini K.A'nın tuttuğunu, bütün bu şantaj planını da kendisinin yaptığını iddia etti. Gözaltına alınan kadın ise, verdiği ifadede, kendisinin de mağdur olduğunu, kendi isteği dışında çıplak fotoğraflarının çekildiğini iddia etti.

Gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlıların, denetimli olarak tutuksuz yargılanmasına karar verildiği öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Dursunbey Yalıntaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title