Haberler

Cinnet Getiren Anne Dehşet Saçtı: Kızını Öldürdü, Oğlunu Yaraladı

Güncelleme:

Uşak'ta cinnet getirdiği öğrenilen 45 yaşındaki Fatma Duman, uykudaki kızı Güler Duman'ı öldürdü, oğlu Hüseyin Duman'ı da yaraladı.

Uşak'ın Yeniköy Köyü'nde, cinnet getiren 45 yaşındaki Fatma Duman, pompalı tüfekle uykudaki kızı, 19 yaşındaki Güler Duman'ı öldürdü, oğlu 15 yaşındaki Hüseyin Duman'ı karnından yaraladı. Fatma Duman tüfeği doğrultuğu eşi tarafından etkisiz hale getirilirken, jandarma tarafından gözaltına alındı.

ÖNCE KIZINI VURDU SONRA OĞLUNU

Uşak'a 40 kilometre uzaklıktaki Yeniköy'de oturan ve bir süreden bu yana psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öne sürülen Fatma Duman, bugün saat 05.00 sıralarında cinnet getirip, evdeki pompalı tüfekle önce odasında uyuyan kızı Güler Duman'a ardından da yan odadaki oğlu Hüseyin Duman'a ateş etti. Fatma Duman ardından tüfeğini yatak odasındaki eşi, 45 yaşındaki Yaşar Duman'a doğrulttu. Silah seslerine uyanan çiftçi Yaşar Duman, eşinin bir anlık dalgınlığından yararlanıp, elindeki tüfeği alarak etkisiz hale getirdi.

GENÇ KIZ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Lise mezunu olduğu ve 15 Mart'ta yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) hazırlandığı belirtilen Güler Duman olay yerinde öldü. Karnından ağır yaralanan kardeşi Hüseyin Duman, ambulansla Manisa'nın Selendi İlçesi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüseyin Duman müdahalenin ardından durumu ağır olduğu gerekçesiyle İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi, hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

Jandarma, Fatma Duman'ı gözaltına aldı. Genç kızın cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ardından otopsi için İzmir Adil Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, jandarma Fatma Duman'ın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceğini bildirdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Duman Fatma Duman Güler Duman Uşak Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

samet:

akp iktidarında cinayetler durmak nedir bilmiyor dünya cinayet rekoruna gidiyoruz 7 haziran bu ülke için son şans

5
14
yanıtYanıtla
....:

pompali tüfekler peynir ekmek gibi her evde var masallah

19
0
yanıtYanıtla
FATSALI:

Faiz yiyenler, ancak Şeytan tarafından çarpılmış gibi bir hale geliverirler. bakara 275

18
1
yanıtYanıtla
Şiddet nerden geliyormuş bize ne oluyormuşmobilWeb@haberler.com:

Nerden gelecek. Eğtim sistemi . Aile yetiştirme yok yok doğur sokağa salıver sistemi askerde dayak okulda dayak evde dayak. Kendini ifade etmeyi çoçuk örenmiyorki. Evde baba küt bi vuruyor işine gelmezse. Askerde üst kıdem. Neymiş o 3 gün önce gelmiş. Hadi yaa. Her yer şiddet . Biz almanya da öğretmenle çatır çatır tartışmayı öğrendik. Fikrini savunmayı. Başka fikielere sayğıyı. Kelime haznemizde gelişti. Sorunlara çare arama gönümüz gelişti. Tabi öğretime saygılı bir şekilde. O yüzden ailemizle çoçuklarımızla konuşur danışırız. Aile toplantısı yaparız ayda bir. Bu şiddet nerden geliyormuş bize ne oluyormuş. İnsanlar konuşmayı unuttu. Size olan olmuş. Yeniden ilk doğmuş bebek gibi konuşmayı öğrenirseniz, kurtulursunuz.

17
0
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Toplumun ruh sağlığı hiç iyi değil topluca klinliklere yatmamız gerekiyor

15
1
yanıtYanıtla
eda:

Yapmayın :( Bu ülke insanları çok mutsuz. Çocukların geleceği yok ve bu yüzden aileler cinnet geçiriyor.

13
3
yanıtYanıtla
sevgi:

sen de anne misin ya! uykuda iken anneler tüfekle değil, yorganı düştü ise örteyim diye gelir.

15
0
yanıtYanıtla
kürt:

bu türkler neyin peşinde acaba

3
12
yanıtYanıtla
FortiusMobil-IOS:

Git gide "mutsuz", "kindar","saldırgan","cani","anlayışsız","gerici" ve "fakir" bir ülke oluyoruz

12
2
yanıtYanıtla
osmanMobil-ANDROID:

Allah sonumuzu hayır etsin.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title