Haberler

Cine5'te ''Uzun Lafın Kısası''

Güncelleme:

Ece Vahapoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği "Uzun Lafın Kısası" keyifli bir sohbetle Cumartesi akşamlarınızı renklendiriyor.

CINE5

5 OCAK 2013 CUMARTESİ

"UZUN LAFIN KISASI"

23.20/CANLI

SOSYAL MEDYA DÜNYASINDA NELER OLUYOR?

"Uzun Lafın Kısası"nda haftanın konusu "Sosyal Medya". "Sosyal Medya ne kadar etkili? Sosyal Medya olmasaydı neler olurdu? soruları konuklarla tartışılıyor. Programa oyuncu Ceyhun Yılmaz, Twitter kullanıcılarının yakından takip ettiği bir isim Ferudun Özdemir, Mobil ve Dijital Pazarlama Uzmanı Zehra Öney ve Twitter fenomeni Evrim Güvenç konuk oluyor. "Uzun Lafın Kısası" 23.20'den itibaren Cine5'te.

"PORTRELER"/16.15

TÜRK SİNEMASININ VAMP KADINI SUZAN AVCI PORTRELER'DE

"Portreler" bu hafta Türk Sinemasının vamp kadını olarak efsane olan Suzan Avcı'nın sinema ile dolu yaşam öyküsünü ekrana getiriyor.

Suzan Avcı ünlü yönetmen Elia Kazan'ın teklifini neden kabul etmedi? Oğlu ve eşini kaybettikten sonra hayata küsen ünlü oyuncu o günlerde neler yaşadı? Kızı Binnaz Avcı ve dostları Suzan Avcı'nın bilinmeyenlerini Portreler'de anlatıyor. "Portreler" Cumartesi günü 16.15'de Cine5 ekranlarında.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ece Vahapoğlu Suzan Avcı Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title