Haberler

Çınarcık Belediyesi Personeline Madde Bağımlılığı Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde belediye personelinin madde bağımlılığıyla mücadeleye daha etkin katılabilmesi için eğitimler sürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü uzmanları tarafından verilen eğitimde, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı, bağımlılık sorunu ve çözüm yolları gibi konular ele alındı.

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde belediye personelinin madde bağımlılığıyla mücadeleye daha etkin katılabilmesi için eğitimler sürüyor.

Çınarcık Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim programı, Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işbirliğiyle yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünün uzman görevlisi tarafından Çınarcık Belediyesi personeline yönelik, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen, ebeveyn, genç iletişimi, bağımlılık sorunu karşısında çözüm yolları ve önerileri gibi konularda bilinçlendirme ve farkındalık düzeylerinin artırılması konularında "Narkorehber ve En İyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi" verildi.

Bu kapsamda, bağımlılık yapıcı maddeler, madde bağımlılığı, madde bağımlılığının bireyler üzerinde meydana getirdiği etki ve belirtiler, tedavi ve destek merkezleri, şüpheli mekanlar, şüpheli kişiler ve uyuşturucu madde kullanımına ait konuşma jargonu, yasal durum, vatandaşların uyuşturucu ile mücadelede destek ve katkılarına yönelik bildirim bilgi paylaşımı uygulaması olan akıllı telefonlara indirilen "UYUMA" uygulaması ve bağımlılıkla mücadelenin önemi hakkında bilgiler aktarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Çınarcık Yalova Güvenlik Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title