Haberler

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara Yansıyanlar

Güncelleme:

BEİJİNG, 4 Kasım (Xinhua) -- Çin ve Tanzanya, geçmişten gelen geleneksel bir dostluğun tadını çıkarıyor.

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara YansıyanlarTanzanya'nın Darüsselam şehrindeki Çin Kültür Merkezi'nde Tingatinga tablolarına bakan ziyaretçiler, 1 Kasım 2022. Tanzanya'daki Çin Kültür Merkezi, iki ülke arasındaki kültürel ilişkileri güçlendirmek amacıyla "Büyüleyici Tanzanya - Tingatinga Resim ve Abanoz Oymacılığı Sergisi" adlı bir sanat sergisine ev sahipliği yaptı. (Fotoğraf: Herman Emmanuel/Xinhua)

BEİJİNG, 4 Kasım (Xinhua) -- Çin ve Tanzanya, geçmişten gelen geleneksel bir dostluğun tadını çıkarıyor. İki ülke karşılıklı siyasi güveni derinleştirdi, verimli sonuçlarla pragmatik bir şekilde işbirliği yaptı ve son yıllarda uluslararası ve bölgesel ilişkilerde iyi bir işbirliğini sürdürdü. Çin-Tanzanya dostluğu ve işbirliğinden bir derleme:

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara YansıyanlarTanzanya'nın Darüsselam Çin İnşaat Mühendisliği İnşaat Şirketi (CCECC) tarafından yapım aşamasında olan Ubungo köprülü kavşağı görülüyor, 2 Mayıs 2020. (Fotoğraf: Xinhua)

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara YansıyanlarTanzanya'nın Darüsselam şehrinde 1'den 7'ye kadar olan liman palamar yerlerinin yenilenmesi sürecindeki Darüsselam Limanı görülüyor, 9 Nisan 2020. Çin Liman Mühendisliği Şirketi tarafından üstlenilen iyileştirme çalışmalarının 2020 yılına kadar tamamlanması bekleniyor. (Fotoğraf: Xinhua)

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara YansıyanlarTanzanya'nın Zanzibar bölgesine yapılan 29. Çin tıbbi yardımının bir üyesi olan Lin Xiaojun (sağda) ve yerel bir doktor, Zanzibar'da Issa Khamis Issa'ya katarakt ameliyatı yapıyor, 1 Ağustos 2019. Ulusal Sağlık Komisyonu'na göre, 1963'ten bu yana, 48 Afrika ülkesinde yaklaşık 220 milyon hasta, 2018 itibarıyla Çinli sağlık personeli tarafından tedavi edildi. Şu anda, 45 Afrika ülkesinde 983 Çinli doktor ücretsiz sağlık hizmeti veriyor. (Fotoğraf: Li Yan/Xinhua)

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara YansıyanlarTanzanya'nın Darüsselam şehrindeki Çin Kültür Merkezi'nde yaklaşan Güz Ortası Festivali dolayısıyla düzenlenen eğlenceli etkinliklere katılan çocuklar, 26 Eylül 2020. (Fotoğraf: Xinhua)

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara YansıyanlarÇin'in doğusundaki Shanghai'da ikinci Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nın (CIIE) Yaşam Tarzları sergi alanında Tanzanya'dan bir pırlantaya bakan bir ziyaretçi, 7 Kasım 2019. (Fotoğraf: Chen Fei/Xinhua)

Çin-Tanzanya İşbirliği ve Dostluğundan Fotoğraflara YansıyanlarÇin'in güneyinde yer alan Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin merkezi Nanning'deki 15. Çin-ASEAN (Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği) Fuarı sırasında Tanzanya pavyonunda dans performansı sergileyen aktörler, 12 Eylül 2018. (Fotoğraf: Zhou Hua/Xinhua)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Tanzanya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title