Haberler

Çin'in Fuzhou kentinden Seul'e ilk direkt uçuş başladı

Güncelleme:

Çin'in Xiamen Havayolları şirketi tarafından işletilen MF877 sefer sayılı uçağın, Çarşamba günü Çin'in doğusundaki Fuzhou'dan havalanarak Güney Kore'nin başkenti Seul'e inmesiyle iki kent arasında ilk direkt uçuş rotası resmen başlamış oldu. Bu uçuş aynı zamanda Fuzhou kentini Güney Kore'ye bağlayan ilk tarifeli direkt yolcu uçuş rotası olma özelliği taşıyor.

ÇEKİM TARİHİ: 31 Ocak 2024

1. Uçağın kalkışından önce düzenlenen törenden çeşitli görüntüler

3. MF877 sefer sayılı uçuşun yolcularından çeşitli görüntüler

Çin'in Xiamen Havayolları şirketi tarafından işletilen MF877 sefer sayılı uçağın, Çarşamba günü Çin'in doğusundaki Fuzhou'dan havalanarak Güney Kore'nin başkenti Seul'e inmesiyle iki kent arasında ilk direkt uçuş rotası resmen başlamış oldu.

Bu uçuş aynı zamanda Fuzhou kentini Güney Kore'ye bağlayan ilk tarifeli direkt yolcu uçuş rotası olma özelliği taşıyor.

"Yeni rotanın açılmasından önce, Fuzhou'dan gelen yolcular Shanghai gibi yerlerde aktarma yapmak zorunda kalıyordu, bu da altı ila yedi saat sürüyordu ve çok zahmetliydi. Yeni rotanın açılmasının ardından yolcular iki saatten biraz fazla bir sürede direkt Seul'e ulaşabilecek ve bu da seyahat süresini kısaltacak. Üstelik her iki şehir de turizm açısından zengin kaynaklara sahip. Gelecekte çok sayıda Güney Koreli turistin de Fuzhou'yu ziyaret edeceğine inanıyorum."

"Bugün Boeing B737-800 uçağıyla uçuyoruz. Hem kalkış hem de varış havalimanındaki mevcut hava koşulları iyi ve uçuş için uygun. Fuzhou'da yaşayan yerel halk için de daha rahat bir seyahat imkanı sunuyor."

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Çin'in Fuzhou kentinden bildiriyor.

(XHTV)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Güney Kore Xiamen Seul Kore Ulaşım Havacılık Turizm Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title